Πάτρα: Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο

Παρακάτω θα βρείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο.

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής  «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού» Συμμετέχουν  στην έκθεση οι: Βελαώρας Χάρης,  Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ευγενίδης Σωκράτης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, Φιλιπποπούλου Ελένη.

Την Παρασκευή  18 Οκτωβρίου 8:30 μ.μ  : Παρουσίαση βιβλίου «Το ρόδο και η άκανθα» της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου, Θα μιλήσουν η συγγραφέας Αναστασία Δημητροπούλου και η συγγραφέας του βιβλίου.            

To Σάββατο 19 Οκτωβρίου 1:00 μ.μ: Παρουσίαση του βιβλίου  της Διδώς Σωτηρίου «Ήρωες και Αντιήρωες», με 30 διηγήματα (τα 29  αδημοσίευτα) Θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελένη Σκάβδη, η Αργυρούλα Αλεξανδροπούλου, φιλόλογος, διδάκτωρ ιστορίας και ο Νίκος  Μπελογιάννης που θα αναφερθεί στο ιστορικό του βιβλίου  και των διηγημάτων.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 11 με 1 μεσημέρι:  Οι θησαυροί των βιβλίων – ανακαλύπτουμε θησαυρούς στο βιβλιοπωλείο και μέσα στις σελίδες των βιβλίων και συνεχίζουμε το δικό μας «μπλε  βιβλίο» παίζοντας δημιουργικά με λέξεις και χρώματα. Εκπαιδευτική δράση  για παιδιά μέχρι 12 ετών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν