Πολιτισμός

Πάτρα: Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο

1710898-810x553

Παρακάτω θα βρείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο.

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής  «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού» Συμμετέχουν  στην έκθεση οι: Βελαώρας Χάρης,  Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ευγενίδης Σωκράτης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, Φιλιπποπούλου Ελένη.

Την Παρασκευή  18 Οκτωβρίου 8:30 μ.μ  : Παρουσίαση βιβλίου «Το ρόδο και η άκανθα» της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου, Θα μιλήσουν η συγγραφέας Αναστασία Δημητροπούλου και η συγγραφέας του βιβλίου.            

To Σάββατο 19 Οκτωβρίου 1:00 μ.μ: Παρουσίαση του βιβλίου  της Διδώς Σωτηρίου «Ήρωες και Αντιήρωες», με 30 διηγήματα (τα 29  αδημοσίευτα) Θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελένη Σκάβδη, η Αργυρούλα Αλεξανδροπούλου, φιλόλογος, διδάκτωρ ιστορίας και ο Νίκος  Μπελογιάννης που θα αναφερθεί στο ιστορικό του βιβλίου  και των διηγημάτων.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 11 με 1 μεσημέρι:  Οι θησαυροί των βιβλίων – ανακαλύπτουμε θησαυρούς στο βιβλιοπωλείο και μέσα στις σελίδες των βιβλίων και συνεχίζουμε το δικό μας «μπλε  βιβλίο» παίζοντας δημιουργικά με λέξεις και χρώματα. Εκπαιδευτική δράση  για παιδιά μέχρι 12 ετών.