Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Πάτρα: Το Play & Learn για 3-6 ετών… ενθουσιάζει από το ξενόγλωσσο φροντιστήριο «Κουτσαντώνη»!

Picture2

Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το διδακτικό παιχνίδι!

Ο ξενόγλωσσος οργανισμός «Κimagesουτσαντώνη», πάντα πρωτοπόρος, πραγματοποιεί και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα δημιουργικής εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας «Play & Learn» το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 3-6 ετών!

Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από ειδικό διδακτικό παιχνίδι προσαρμοσμένο στην προσχολική ηλικία, με χαλαρό και ευχάριστο τρόπο, να καταλαβαίνουν και να μπορούν να μιλάνε τα Αγγλικά σαν την μητρική τους γλώσσα!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει εκστρατεία, που ονομάζεται Piccolingo και απευθύνεται ειδικά στους γονείς,  ενημερώνοντάς τους ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών σε προσχολική ηλικία προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά οφέλη:

  • βοηθάει τα παιδιά να εκμεταλλευτούν πλήρως τις ικανότητές τους.
  • τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία μαθαίνουν άλλες γλώσσες με ευκολία.
  • τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα μπορούν να συγκεντρώνονται καλύτερα από τα παιδιά που ξέρουν μόνο μια γλώσσα και έχουν περισσότερα γνωστικά πλεονεκτήματα.

Picture1

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, προετοιμάζουν τα παιδιά να αποκτήσουν  ένα εφόδιο μέσα από μια διαδικασία εξαιρετικά ευχάριστη, με άψογα καταρτισμένο προσωπικό για αυτές τις ηλικίες και με βοηθούς τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, τους διαδραστικούς  πίνακες,  τη μουσική, το χορό, τη ζωγραφική, το παιχνίδι και όλα αυτά σε ένα αγγλικό περιβάλλον!

Τα τμήματα “Play & Learn” θα προσφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για μικρά παιδιά, στα διδακτήρια της Αγυιάς, των Συνόρων και του Πράτσικα.

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να κερδίσουν όλα αυτά τα οφέλη ξεκινώντας την εκμάθηση των Αγγλικών σε πολύ μικρή ηλικία και θα σας ευγνωμονούν!

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη Α” όροφος τηλ. 2610 273925
www.koutsantoni.gr fb. XenesGlossesKoutsantoni