Πάτρα: Το Σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας διοργανώνει ημερίδα «Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος»

Το Σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας (ΕΨΥΕΠΕΑ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού στις 2 Απριλίου, διοργανώνει και φέτος όπως κάθε χρόνο, Επιστημονική Ημερίδα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.30 στην Αίθουσα του ΤΕΕ, Τριών Ναυάρχων 40 στην  Πάτρα, με θέμα : Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.):  Οι Σύγχρονες απόψεις στη Διάγνωση, την Εκπαίδευση, τη Θεραπευτική Παρέμβαση, και τη ζωή μετά το σχολείο.    

Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , την ΠΟΜΑμεΑ  Δ.Ε. και Ν.Ι.Ν., και με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και με τη στήριξη της Παιδοψυχιατρικής κλινικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, του Τμήματος Λογοθεραπείας και Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ  Δ. Ελλάδας, του Περιφερειακού  Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού(ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας  του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Ε.Κε.Ψ.Υ.Ε. Πάτρας και την Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος – Παράρτημα Πελοποννήσου.

3308669

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν