Πολιτισμός

Πάτρα: Το θέατρο Επίκεντρο+ παρουσιάζει την κωμωδία χαρακτήρων «Εγώ και ο Φρόιντ»

Εγώ και ο Φρόιντ

Το θέατρο Επίκεντρο+ παρουσιάζει την κωμωδία χαρακτήρων  «Εγώ και ο Φρόιντ» σε σκηνοθεσία Τζίμη Πολίτη από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως Κυριακή για όλο τον Οκτώβριο.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

Η παράσταση «Εγώ και ο Φρόιντ» είναι βασισμένη στο έργο του Miro Garvan  «Ο ασθενής του Δρ. Φρόιντ» σε μετάφραση Πηνελόπης Χατζή και διασκευή των μελών της ομάδας.  

Πρόκειται για μια υποτιθέμενη συνάντηση δύο διασημοτήτων, στις αρχές του 20ου αιώνα, η οποία αν είχε συμβεί στην πραγματικότητα, θα εξηγούσε τις αιτίες πολλών μεταγενέστερων  ιστορικών γεγονότων.

Λίγα λόγια για το έργο

Βιέννη. Μάιος 1919. Ο διάσημος γιατρός Σίγκμουντ Φρόιντ, δέχεται την απρογραμμάτιστη επίσκεψη ενός νεαρού, που θέλει να τον βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα της σεξουαλικής… «ανικανότητας» της συντρόφου του, Κριστιν. Θα καταφέρει ο διάσημος ψυχίατρος, να λύσει το πρόβλημα του αγνώστου, τότε,  νεαρού Γερμανού, που ακούει στο όνομα Αδόλφος Χίτλερ;

Η συνέχεια στην σκηνή του θεάτρου ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα