Εκδηλώσεις Προτεινόμενο

Πάτρα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2015. Τα προτεινόμενα events για μικρούς και μεγάλους!

child bubble

Οι τοπ προτάσεις για τον γονιό, το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή!

Πρόγραμμα δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά: «Παραμύθι θα αρχινήσει και στον Φάρο θα κυλήσει» στον Φάρο της Πάτρας

programma_drasis_paramuthas.juniorsclub

Από 26 Μαΐου ως 8 Σεπτεμβρίου κάθε Τρίτη από τις 8:00-10:00 μ.μ. Ο Παραμυθάς (με τα εκπαιδευμένα κορίτσια ή αγόρια του γραφέιου) ψυχαγωγούν τα παιδιά στον χώρο της παιδικής χαράς του Φάρου. Συμπεριλαμβάνονται η αφήγηση παραμυθιών με ηχητικά εφέ και η αναπαράσταση τους με τα παιδιά.

1ο Summer Camp µε τίτλο «∆ιακοπές στο Μουσείο!» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Summer-fun-juniorsclub

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών το 1ο Summer Camp µε τίτλο «∆ιακοπές στο Μουσείο!» προσφέροντας στους µικρούς της φίλους ένα πενθήµερο εκπαιδευτικών δράσεων που συνδυάζουν τη µάθηση µε το παιχνίδι και την εικαστική δηµιουργία.

5ο Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Σχολείο-Συνέδριο με θέμα «Μαθηματική Μοντελοποίηση Πολύπλοκων Συστημάτων» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

sunedrio.juniorsclub

Κύριος στόχος του 5ου Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Σχολείου – Συνεδρίου είναι η εκπαίδευση ξένων και Ελλήνων μεταπτυχιακών φοιτητών στις μαθηματικές μεθόδους μοντελοποίησης πολύπλοκων συστημάτων των Φυσικών, Βιοϊατρικών, Κοινωνικών, Οικονομικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Bazaar βιβλίων στο βιβλιοπωλείο Discover your Way

bazaar (1)

Ένα μοναδικό Βazaar διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Discover your Way.  Στην καρδιά του καλοκαιριού, δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βιβλία, cd,dvd σε χαμηλές τιμές.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά στην πλαζ του ΕΟΤ

20150527_611679

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου, γίνονται δεκτές, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων γονέων για την εγγραφή των παιδιών τους στο θερινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που δημιουργεί και θα λειτουργήσει ο Δήμος στο χώρο του ΕΟΤ στην Αγυιά.

SUMMER CAMP για παιδιά στον Ιππικό Όμιλο Ρίου

summer_cump.juniorsclub

Το πρωτότυπο Summer Camp “Καλοκαιρινές διαδρομές”  ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πύλες του, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρίου, για να υποδεχτεί, τον Ιούλιο, παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών. Για τέσσερις εβδομάδες 29/6-24/7 σε ένα θαυμάσιο φυσικό τοπίο προβλέπονται δράσεις με τέχνες, κατασκευές, επιστήμες, παραμύθια, άθληση.

Μαθήματα ιστιοπλοΐας κατηγορίας optimist στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιστιοπλοΐας

optimist.juniorsclub

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10:00-12:30 για το μήνα Ιούνιο και τις καθημερινές 10:00-13:00 για το μήνα Ιούλιο, στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία της Τερψιθέας, από επίσημο προπονητή ιστιοπλοΐας και με σκάφη του Ομίλου.

Παρουσίαση ζωγραφικού δοκιμίου: «Ομήρου Οδύσσεια» του Δημοσθένη Κοκκινίδη στο Πολύεδρο

zografiki.juniorsclub

χεδόν εκατό έργα, τα περισσότερα μικρών διαστάσεων παρουσιάζει το Πολύεδρο στο κοινό της Πάτρας τηνΠαρασκευή 26 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. Η παρουσίαση διαρκεί ως και 31 Ιουλίου.

Καλοκαιρινό Camp Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

summer_sailing_camp.juniorsclub

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργανώνει Summer Camp με σκάφη optimist, τον μήνα Ιούλιο.
Παιδιά, από 6-15 ετών, ελάτε να περάσουμε τα πρωινά μας μαζί, παίζοντας στη θάλασσα! Ελάτε να διασκεδάσουμε και να αγαπήσουμε τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα!

Έκθεση ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών

ekthesi.juniorsclub

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών παρουσιάζει για τη θερινή περίοδο αντιπροσωπευτικά έργα της μόνιμης συλλογής της. Στην έκθεση φιλοξενούνται και έργα που δεν έχουν συμπεριληφθεί σε προηγούμενες εκθέσεις καθώς και νεότερα αποκτήματα.

Καλοκαιρινό πρωινό εργαστήρι για παιδιά στον χώρο πολιτιστικών δράσεων στου «φεγγαριού την άκρη»

stou_feggariou_tin_akri.juniorsclub

Το φετινό καλοκαίρι “στου φεγγαριού την άκρη”έχει άρωμα παιχνιδιού. Παιχνίδια σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά, από την Ελλάδα και άλλες χώρες, που ανοίγουν δρόμους ανακάλυψης και περιπέτειας. Μέσα από οργανωμένες δράσεις τα παιδιά θα χορτάσουν παιχνίδι και κάθε εβδομάδα θα φτιάχνουν ένα δικό τους για να συνεχίζεται η διασκέδαση και στο σπίτι.

7η ατομική της έκθεσης γλυπτικής της Βιβής Ζώη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

ekthesi.juniorsclub8

Η ζωγράφος και γλύπτρια Βιβή Ζώη παρουσιάζει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών την 7η ατομική της έκθεσης γλυπτικής, η οποία διαρκεί από 1 Ιουλίου 2015 έως 16 Αυγούστου 2015. Τα εγκαίνια γίνονται την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, 7.30 μ.μ.

Πρόγραμμα 2ης Θερινής Μουσικής Ακαδημίας στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών

mousiki.juniorsclub7

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια που θα γίνουν από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών το διάστημα 6 με 29 Ιουλίου. Στον προγραμματισμό της Θερινής Ακαδημίας περιλαμβάνονται ατομικά μαθήματα, σεμινάρια, master class και συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» , στη Πάτρα

1263998.juniorsclub

Tο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας, θα υλοποιήσει, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» από 17 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου 2015.

Και από ταινίες;

Για παιδιά:

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΥΤΗΣ ΣΕ ΤΡΕΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

tainia3.juniorsclub2

Για μεγάλους:

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΣΑΝ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

tainia.juniorsclub4

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Τοπικά

21ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας

xoros.juniorsclub

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αποτελεί κορυφαία δραστηριότητα του Διεθνούς Κέντρου Χορού της πόλης. Ιδρύθηκε την άνοιξη του 1995 με αντικείμενο την προώθηση της χορευτικής τέχνης και με άξονες την έρευνα, την εκπαίδευση και την καλλιτεχνική δράση και παραγωγή.

1o Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης Orange Water στο χώρο Τέχνης «The Loft» στην Αθήνα

festival.juniorsclub2

Το φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης ORANGE WATER ξεκινά φέτος το καλοκαίρι τις δράσεις του με εκθέσεις Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών σε 10 χώρους στην Κρήτη, την Πάρο και την Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Ελλάδα