Εκδηλώσεις Προτεινόμενο

Πάτρα: Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015. Τα προτεινόμενα events για μικρούς και μεγάλους!

lowstress_family_new-juniorsclub.gr

Οι τοπ προτάσεις για τον γονιό, το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή!

Αντιπροσωπευτικά έργα της μόνιμης συλλογής της παρουσιάζονται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών

pinakothiki.juniorsclub

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών ανοίγει εκ νέου τις πύλες της, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας  αντιπροσωπευτικά έργα της μόνιμης συλλογής της.

Προβολή ταινίας: «Η Συνταγή της Πώλετ» στο σινέ Κάστρο του Ρίου

proboli-tainias.juniorsclub

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και το θερινό σινεμά παραμένει μια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία. Το σινέ «Κάστρο» στο Ρίο συνεχίζει τις προβολές του. Από Δευτέρα 7/9 έως Τετάρτη 9/9 με ώρα έναρξης:22:00 προβάλλεται η ταινία «Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΩΛΕΤ».

Δωρεάν μαθήματα μουσικής του προγράμματος: «Σεπτέμβρης της Μουσικής- Γνωριμία με τη μουσική και τα μουσικά όργανα» στο Ωδείο της Πολυφωνικής

mathimata_odeiou.juniorsclub

Ένα πρωτότυπο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για τη γνωριμία με τη Μουσική, από ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, οργανώνει και υλοποιεί το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], για τον Σεπτέμβριο.

Έκθεση της Έλλης Μπαρμπαγιάννη: «Ορέξεις του Μακρού Χρόνου» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

eekthesi.juniorsclub

Η εικαστικός Έλλη Μπαρμπαγιάννη, συνεπής στη μέχρι τώρα πορεία του έργου της, παρουσιάζει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, την έκθεσή της με τίτλο «ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»,από την 1 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για taekwondo – hapkido – kikc boxing

vasileia-patron-1-juniorsclub.gr_

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές και συνεχίζονται για όλο τον Σεπτέμβριο για την αθλητική περίοδο 2015-2016, στον αθλητικό σύλλογο ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών για όσους θέλουν να ασχοληθούν με πολεμικές τέχνες: taekwondo -hapkido – kick boxing .

Ο κλόουν ΤΟΤΟ σε ένα μοναδικό show στο Petite Boutique – Δηλώστε συμμετοχή

Petite Boutique TOTO 14,5x20,5_F

Ο διάσημος κλόουν ΤΟΤΟ έρχεται από την Αθήνα για ένα μοναδικό show αποκλειστικά για εσάς. Μικροί και μεγάλοι θα εντυπωσιαστούν.

Μοναδικός προορισμός για όλον τον Σεπτέμβριο το καφέ «ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ» στα Ψηλαλώνια

panaxaikon-1-juniorsclub.gr_

Το καφέ “ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ” αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ζήσετε μια ρομαντική έξοδο απολαμβάνοντας αυτό το ειδυλλιακό τοπίο, ακόμη και για οικογενειακές εξόδους, αφού η παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το καφέ και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάζουν παίζοντας πολυ κοντά στους γονείς που απολαμβάνουν τον καφέ ή την μπύρα τους στο “ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ”.

Και από ταινίες;

Για παιδιά:

BARBIE Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Η ΡΟΚ ΣΤΑΡ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

tainia.juniorsclub4

Για μεγάλους:

HITMAN: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ NO. 47

tainia6.juniorsclub

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Τοπικά

Έκθεση: «Ωδή στη Θάλασσα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

odi-sti-thalassa.juniorsclub

Τα 51 έργα παρουσιάζουν, μέσα από την προσωπική ματιά του κάθε καλλιτέχνη, απόψεις των λιμανιών, διαφορετικές όψεις της θάλασσας, μεσαιωνικά πλοία που είναι γνωστά από ιστορικούς χάρτες, ή αποκαλύφθηκαν σε ανασκαφές και στιγμές της ζωής των ανθρώπων που εργάζονται στα λιμάνια.

Έκθεση: «Removement» στο αναπαλαιωμένο εργοστάσιο «Δ. Νομικός» στη Βλυχάδα Σαντορίνης

removement-saf.juniorsclub

To «Removement» είναι μία απόπειρα να συνδεθούν έννοιες, εικόνες, ήχοι, φως και σώματα, δημιουργώντας μία νέα πρωτοποριακή γλώσσα συντεθειμένη από fine & visual arts. Στους χώρους του αναπαλαιωμένου εργοστασίου Τομάτας «Δ. Νομικός» στη Βλυχάδα Σαντορίνης ως 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Ελλάδα