Παιδί

Πάτρα: Ξεκινά η δεύτερη περίοδος της θερινής κατασκήνωσης στην πλαζ

kataskinosi-juniorsclub
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος της Ημερήσιας Κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ.
 
Διακόσια παιδιά ηλικίας 9-14 ετών, είχαν την ευκαιρία για δύο εβδομάδες να απολαύσουν διασκεδαστικά παιχνίδια, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο πάρκο εκπαιδευτικών δράσεων που δημιούργησε ο Δήμος στην πλαζ.
 
kataskinosi4-juniorsclub
 
Με μία γιορτή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης θα αποχαιρετήσουν τα παιδιά της 1ης κατασκηνωτικής περιόδου ενώ από τη Δευτέρα διακόσια νέα παιδιά θα φθάσουν στην Πλαζ για να απολαύσουν τη θάλασσα και το παιχνίδι από τις 4 έως τις 15 Ιουλίου.
 
Στο πρόγραμμα κάθε κατασκηνωτικής περιόδου περιλαμβάνονται δραστηριότητες στη θάλασσα, βόλεϊ, μπάσκετ, μπάντμιντον, ποδόσφαιρο, πυγμαχία, ξυλορακέτες, κυκλοφοριακή αγωγή με ποδήλατα, παραδοσιακοί χοροί, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι και ιστιοπλοΐα.
 
kataskinosi3-juniorsclub
 
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, 60 εργαζόμενοι συνολικά με τη συνδρομή του Τμήματος Εθελοντισμού του Δήμου, του Αθλητικού Τμήματος, του Ερυθρού Σταυρού, των γιατρών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου «Ιάσων», του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου και της ΑΔΕΠ (περιβαλλοντικές δράσεις) προσφέρουν χαρούμενες και δημιουργικές ώρες στα παιδιά σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον.
 
Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με μισθωμένα από τον Δήμο πούλμαν, ενώ προσφέρονται τρία γεύματα πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό.
 
kataskinosi2-juniorsclub
 
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θόδωρος Τουλγαρίδης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Ημερήσιας Κατασκήνωσης.