Σχέσεις

Παιδιά με αναπηρία:«Οι πιο δυνατές μαμάδες του κόσμου, μεγαλώνουν τα πιο δυνατά παιδιά» Δείτε το βίντεο

miteres-paidia - me-anapiria-juniorsclub

από την Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφο

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, γι΄αυτά τα παιδιά… Μεγαλώνουν και σε χρειάζονται πάντα δίπλα τους, γιατί εσύ αντέχεις, εσύ δεν τα λυπάσαι, εσύ βλέπεις μόνο τις ικανότητες τους, γιατί εσύ είσαι μητέρα.

Γεννιούνται με αναπηρία ή προκύπτει αναπηρία στη ζωή τους! Αυτό δεν τα κάνει λιγότερο ικανά από άλλα. Υπάρχουν παιδιά με διακρίσεις, μετάλλια, βραβεύσεις και επαίνους για δικά τους επιτεύγματα. Είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες που δεν κρύφτηκαν πίσω από την αναπηρία τους.

Κι΄αυτό το οφείλουν στους γονείς και στις γλυκές μανούλες που είναι τόσο δυνατές και περήφανες! Μητέρες, που αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες και μεγαλώνουν παιδιά με αξιοπρέπεια.

Σε μια ανύπαρκτη κοινωνία, σ’ ένα κράτος που απέχει, μητέρες που δίνουν μια άνιση μάχη απέναντι στην αναλγησία των κυβερνώντων.

Είναι μανούλες που έχουν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά τους. Έχουν πάντα το χαμόγελο ότι κι αν τις απασχολεί, είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Γι αυτές η P&G αφιέρωσε αυτό το βίντεο, με το μήνυμα «Οι πιο δυνατές μαμάδες του κόσμου, μεγαλώνουν τα πιο δυνατά παιδιά»

https://www.youtube.com/watch?v=7RR-r2n5DLw