“Πες μου γιατί… δεν μπορώ να τρώω συνέχεια γλυκά;”, της συγγραφέως Sara Agostini

Στο βιβλιοπωλείο «Μεγάλο Παζάρι βιβλίου» μπορείτε να αγοράσετε βιβλία από 0.50 λεπτά, ενώ βιβλία μεγάλης αξίας θα τα βρείτε έως 90% έκπτωση.

Το «Μεγάλο Παζάρι Βιβλίου» είναι το μόνο στην Ελλάδα με τόσο χαμηλές τιμές. Προκαλεί μάλιστα όλους τους αναγνώστες να αγοράσουν τα βιβλία που θέλουν και αν τα βρουν σε κάποιο άλλο κατάστημα στην Ελλάδα πιο φθηνά, θα τους το κάνει δώρο!!!

Η πρόταση για το καλοκαίρι για μικρά παιδιά, είναι ένα βιβλίο που θα λύσει τη συχνή απορία του παιδιού σας,  “Πες μου γιατί… δεν μπορώ να τρώω συνέχεια γλυκά;”, της συγγραφέως Sara Agostini.

Έτος Έκδοσης: 2012

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η πιο αγαπημένη φράση των παιδιών είναι η φράση που ξεκινάει με ένα “γιατί”.Το “γιατί” είναι η λεξούλα που -περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη-εκφράζει τις αμφιβολίες,την περιέργεια και τα παράπονα των παιδιών.

Εκτός από μια πρωτότυπη ιστορία με όμορφη εικονογράφηση, το βιβλίο αυτό σας προτείνει έναν διασκεδαστικό τρόπο να βρίσκετε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Από τις εκδόσεις:  ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ – ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα βιβλίο με το οποίο τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν και θα κατανοήσουν το λόγο που δεν πρέπει να κάνουν κάτι, πλαισιωμένο με ολοζώντανες ζωγραφιές  και τρόπο που θα βγάλει τους γονείς από τη δύσκολη θέση στο να εξηγούν πόσο επιβλαβής είναι η συχνή κατανάλωση γλυκών.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν