Κοινωνία

Πετρούπολη: Επιτέθηκε βάναυσα στην κόρη του την ώρα που κοιμόταν -«Ήθελε πάντα να επιβάλλεται» [vid]

petropoulh_exo

- Συγκλονίζει η μαρτυρία συγγενούς – “Ο γιος είχε αδυναμία στον πατέρα του” – Η 18χρονη κοιμόταν όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση – Οι Πανελλήνιες την κράτησαν στην Αθήνα με τον βίαιο πατέρα

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αποτρόπαια πράξη του 55χρονου στην Πετρούπολη που χτύπησε βάναυσα την κόρη του.

Σύμφωνα με την ματυρία συγγενούς της οικογένειας, ο πατέρας της 18χρονης ήθελα πάντα να επιβάλλεται, συχνά με βίαιο τρόπο, και αυτό ήταν και που έκανε τη σύζυγό του να φύγει μαζί με τον γιο τους.

Ωστόσο ο γιος της οικογένειας είχε αδυναμία στον πατέρα του, κάτι που έκανε την σύζυγό του να μην μιλάει ποτέ με άσχημα λόγια στα παιδιά τους γι αυτόν, παρά την κόλαση που ζούσε επί χρόνια.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα αναφέρει, ο 55χρονος επιτέθηκε στην κόρη του την ώρα που αυτή κοιμόταν.

Πλέον η αστυνομία περιμένει την άδεια των γιατρών του ΚΑΤ προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον βίαιο πατέρα, ο οποίος νοσηλεύεται εκεί εκτός κινδύνου.

Έμεινε πίσω για να δώσει Πανελλήνιες

Η μητέρα της 18χρονης είναι σε κατάσταση σοκ στο πλάι της στο ΚΑΤ, επιβεβαίωσε ότι η συμπεριφορά του 55χρονου ήταν αυτή που την εξώθησε να πάρει τον 13χρονο γιο τους και να φύγει για την Κέρκυρα. Η άτυχη κοπέλα ωστόσο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει όπως είπε, γιατί θα έδινε πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα.

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της κοπέλας

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας είναι πολύ κρίσιμη, ενώ οι γιατροί την χαρακτηρίζουν ως μη αναστρέψιμη. Βρίσκεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ζει με μηχανική υποστήριξη. Φέρει σημάδια τόσο από μόλωπες όσο και από μαχαιρώματα σε χέρι και μάγουλο.

Έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη της αρρωστημένης πράξης του

Μετά τα όσα αποτρόπαια έπραξε ο 55χρονος, και αφού έκλεινε το στόμα της κόρης του για να μην φωνάζει, έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη του.

Όταν η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε, πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν αναίσθητοι στο διάδρομο του διαμερίσματος. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο σαλόνι.

Εκείνο όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν πως στον διάδρομο βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι.

Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, η 18χρονη δεν είχε σφυγμό. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και δυο ανανήψεις για να επανέλθει.

Αμέσως πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν αρχικά στην Παμμακάριστο. Ο πατέρας της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά

Το περίεργο της υπόθεσης άρχισε να διαφαίνεται λίγο αφού πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα.

Η πληροφορία πως το νεαρό κορίτσι έφερε άλλου είδους τραύματα, περιέπλεξε τα πράγματα και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» του ανοσιουργήματος.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα.

Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία.