Tips για το σπίτι Προτεινόμενο

Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή θέρμανσης για το σπίτι όταν έχετε παιδιά;

sompa-halazia-11-theshop-patras-juniorsclub

Ο Δεκέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα και αυτό σημαίνει ότι το κρύο θα είναι έντονο και εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε να το αντιμετωπίσετε, ιδίως όταν στο σπίτι υπάρχουν βρέφη και μεγαλύτερα παιδάκια. 

sompa-halazia-6-theshop-patras-juniorsclub

 Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή θέρμανσης για το σπίτι με παιδιά; 

Αυτό είναι ένα ερώτημα που σας απασχολεί, ιδίως όταν δεν υπάρχει η οικονομική ευμάρεια για να έχετε αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με καλοριφέρ στο σπίτι και καταφεύγετε σε λύσεις όπως ξύλινες σόμπες, τζάκι, θερμοπομπούς, σόμπες υγραερίων,  Air condition, σόμπες χαλαζία κ.α.

sompa-halazia-3-theshop-patras-juniorsclub

 

Αναζητώντας την πιο οικονομική λύση αλλά ταυτόχρονα ασφαλή για τα παιδιά σας, ενδεχομένως η σόμπα χαλαζία να είναι αυτή η οποία θα δώσει πνοή ζεστασιάς στο σπιτικό σας!

sompa-halazia-4-theshop-patras-juniorsclub

THE SHOP home and deco (Πατρών Κλάους 17- Πάτρα, τηλ: 2614003055)

sompa-halazia-8-theshop-patras-juniorsclub

Η ηλεκτρική σόμπα βασίζεται στην τεχνολογία κρυστάλλων χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει τρομερή μετάδοση θερμότητας σε σχέση με παλαιότερες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα για την ίδια κατανάλωση ρεύματος να έχετε περισσότερη θερμοκρασία στο χώρο σας.

Οι σόμπα χαλαζία, μεταδίδει αμέσως, τη θερμότητα μέσω των ράβδων που πυρακτώνονται στο εσωτερικό τους. Αν και η απόδοσή τους ποικίλει από μοντέλο σε μοντέλο, οι σόμπες χαλαζία μπορούν να καλύψουν ακόμη και δωμάτια 50 τμ.

sompa-halazia-5-theshop-patras-juniorsclub

Στο ερώτημα αν η σόμπα χαλαζία, είναι ασφαλή στο σπίτι με παιδιά, παιδίατρος συνεργάτης του juniorsclub.gr απαντά:

“Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε αποπνικτική ατμόσφαιρα και βρέφη ντυμένα με πολλά ρούχα. Υπολογίστε ότι ένα δωμάτιο με σταθερή θερμοκρασία γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου, είναι ιδανικό ακόμα και για μωρά. Η πολύ ζέστη είναι απαγορευτική για τα παιδιά, ιδίως για τα νεογνά. Είναι σημαντικό λοιπόν, να έχετε ένα θερμαντικό μέσο, όπου δε ξηραίνει την ατμόσφαιρα και κυρίως να μην υπάρχει υγρασία στο σπίτι. Συνεπώς, ένας θερμοπομπός αλλά και ως πιο οικονομική λύση, η σόμπα χαλαζία ενδεικνύεται για ένα σπίτι με βρέφη και μεγαλύτερα παιδιά” 

sompa-halazia-7-theshop-patras-juniorsclub

Η επιλογή μια σόμπας χαλαζία, φέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως: 

  • logo-maketa-theshop-patrasΗ σόμπα διαθέτει πολλαπλά επίπεδα θέρμανσης για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με τις σόμπες που απλά έχουν διακόπτες, η δική μας σόμπα διαθέτει διακόπτες για την ενεργοποίηση των εστιών αλλά και ροοστάτη περιστροφικό για να επιλέξετε ακριβώς την θερμοκρασία που επιθυμείτε.
  • Η σόμπα διαθέτει ειδικό κύκλωμα για προστασία από πτώση. Μόλις η σόμπα κουνηθεί ή πέσει, αμέσως το εσωτερικό κύκλωμα προστασίας ενεργοποιείται και η σόμπα σβήνει, προστατεύοντας έτσι εσάς και το χώρο σας από ενδεχόμενη πυρκαγιά σε περίπτωση πτώσης. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ασφαλείας για τους γονείς με μικρά παιδιά ή όσου έχουν κατοικίδια. 
  • Συνήθως η κατανάλωση είναι γύρω στα 0.10€ την ώρα στη μικρότερη θερμοκρασία και έως 0.40€ την ώρα για λειτουργία στη μέγιστη θερμοκρασία. 

sompa-halazia-9-theshop-patras-juniorsclub

 

Οι λυχνίες χαλαζία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά είναι ευαίσθητες σε πτώσεις όταν έχουν θερμανθεί. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε. 

Προσοχή, στα παιδιά που πλησιάζουν για να παίξουν. Ασφαλώς και δεν είναι παιχνίδι, μπορεί να σταματήσουν τη λειτουργία τους με το παραμικρό κούνημα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς δεν πρέπει να έχετε το νου σας, στα χεράκια των παιδιών. 

sompa-halazia-10-theshop-patras-juniorsclub

THE SHOP home and deco (Πατρών Κλάους 17- Πάτρα, τηλ: 2614003055) facebook: ΕΔΩ

Με δυο απίστευτες προσφορές για σόμπα χαλαζία:

sompa-halazia-2-theshop-patras-juniorsclubMaxi σόμπα χαλαζία 2100w (ζητήστε τον κωδικό προϊόντος: AKL12002100), διαθέτει 3 λάμπες των 700w. 

στην καταπληκτική προσφορά: από 65,00 ευρώ τώρα 43,50 ευρώ 

Σόμπα χαλαζία 1500w (ζητήστε τον κωδικό προϊόντος: AKL10001500), διαθέτει 2 λάμπες των 750w. 

στην καταπληκτική προσφορά: από 20,00 ευρώ τώρα 14,50 ευρώ 

 sompa-halazia-1-theshop-patras-juniorsclub

 

logo-1maketa-theshop-patras