Μωρό Προτεινόμενο

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πρώτες βοήθειες για παιδιά και μέτρα ασφαλείας – Δηλώστε συμμετοχή για τα επόμενα (Φωτογραφίες)

protes-voithies-8-juniorsclub

Δηλώστε συμμετοχή στο 6932.011.395 και στο info@juniorsclub.gr

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, το Σεμινάριο φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες στο χώρο σεμιναρίων και εκγύμνασης Raptor krav maga στην Ηρώων Πολυτεχνείου 92, στην Πάτρα, με θέμα: Πρώτες βοήθειες νεογνών, μωρών και παιδιών – Μέτρα ασφάλειας για τη ζωή του μωρού σας και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας. 

protes-voithies-4-juniorsclub

Η ανταπόκριση των γονέων και το ενδιαφέρον τους για τις πρώτες βοήθειες για νεογνά, πρώτες βοήθειες για μωρά και παιδιά και συμβουλές για την ασφάλεια του μωρού – παιδιού, ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

protes-voithies-5-juniorsclub

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ήταν εκεί, ο Βασίλης Κουτρουμάνης, Εκπαιδευτής Πρώτων βοηθειών – ΚΑΑ και Διασώστης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Βασίλης Βαρδακαστάνης Σαμαρείτης – Διασώστης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

ασφάλεια-μιμμισ

Τις συμβουλές για την ασφάλεια του μωρού – παιδιού (π.χ. πώς προφυλάσσεται το μωρό σας με το καροτσάκι από κάποιον επίδοξο ληστή, πώς περπατάτε με το παιδί κρατώντας το στο χέρι, ασφάλεια σε πλατείες και πάρκα όταν το παιδί παίζει, πώς αντιμετωπίζετε μία απειλή έχοντας το μωρό σας μαζί, κ.α.) ανέλαβε ο Γιώργος Μιμμής – Υπεύθυνος σε θέματα ασφαλείας (STAY SAFE Raptor krav maga), Εκπαιδευτής αυτοάμυνας (Raptor krav maga). 

protes-voithies-9-juniorsclub

Πρώτες βοήθειες σε μωρά

protes-voithies-6-juniorsclub

Πρώτες βοήθειες σε παιδιά

protes-voithies-3-juniorsclub

Το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Πάτρας σας προσκαλεί στο «Σεμινάριο φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες», πραγματοποιεί σε συνέχεια και τους επόμενους κύκλους: 

σας ενδιαφέρει:Καρναβάλι των μικρών στην Πάτρα: Δηλώστε συμμετοχή στο παιδικό γκρουπ Πίτερ Παν – Η χώρα του Ποτέ! (Με 5 διαφορετικές στολές)

Αρωγοί του σεμιναρίου φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες:

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αχαΐας

logo-thilasmos-juniorsclub

Το Εκπαιδευτικό συγκρότημα ΒΕΡΓΗ και συγκεκριμένα το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα (Ζαΐμη 21 – τηλ. 2610-271827 & 2610-270293)  με το τμήμα ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ και τους σπουδαστές οι οποίοι θα παραβρεθούν στο σεμινάριο.

bergi-juniorsclub

Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων και ειδών,  «Το Μωράκι» ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΟΕ (Καραϊσκάκη 127, Πάτρα). Το οποίο μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για την καλύτερη εκπαίδευση των μπαμπάδων και των μαμάδων.

Το σεμινάριο ξεκίνησε την Τετάρτη στις 27/01/2016 στις 5:00 μ.μ. (στο χώρο σεμιναρίων και εκγύμνασης Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα).

ακολουθούν οι ενότητες:

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016: Λοχεία

Μαρία Κιούρτη - Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών Μητρικού Θηλασμού-Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Πάτρας

Ελένη Σκούρα  – Κοινωνιολόγος- Κοινωνική Λειτουργός- Οικογενειακή σύμβουλος 

Χριστίνα Χριστοδουλοπούλου – Μαία 

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016: 

Φροντίδα μωρού (για μπαμπάδες και μαμάδες) Υγιεινή μωρού/μπάνιο/πάνα- Ένδυση – Κλάμα – Ύπνος

Καλλιόπη Φιλιοπούλου – Μαία

Νικολέτα Καϊάφα – Μαία

Το σεμινάριο θα συντονίζει η δημοσιογράφος, Ελένη Βασιλοπούλου. Το σεμινάριο απευθύνετε σε γονείς ή μελλοντικούς γονείς και είναι εντελώς δωρεάν. Έχετε δικαίωμα να επιλέξετε και τις θεματικές ενότητες που θέλετε να παρακολουθήσετε.

seminario3-juniorsclub

φωτογραφίες: