Προφίλ Portal

Juniorsclub.gr

¨You gonna stick with us¨

Το πρώτο portal που αφορά παιδιά κάθε ηλικίας, φοιτητές και γονείς, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα! Είναι το juniorsclub.gr και θα σας κάνει να το λατρέψετε για χιλιάδες λόγους!!!

Είναι ψαγμένο και εύχρηστο! Γνωρίζουμε ότι θα σας αρέσει και δεν είναι καθόλου υπεροπτικό διότι εσείς συμβάλετε για την ύλη του! Πώς;;; Καταξιωμένοι ιατροί απαντούν στα δικά σας ερωτήματα, ενώ η δικηγόρος του juniorsclub.gr, σας ενημερώνει σχετικά με νομικά θέματα που σας απασχολούν. Στείλτε το θέμα που σας ενδιαφέρει στο info@juniorsclub.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Το Juniorsclub.gr είναι το “στέκι” των νέων! Το portal που απαντά στα ερωτήματα όλων και έχει καθημερινή ροή ενημέρωσης, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή, τον γονέα!

Επικαιρότητα, ενημέρωση, events, υγεία, ψυχολογία, τεχνολογία, περιβάλλον, προτάσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφικό άλπμουμ και διοργανώσεις, είναι οι βασικές ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στο juniorsclub.gr.

¨Γίνετε τώρα εσείς οι αρθογράφοι, φωτογραφίστε ένα θέμα που σας έκανε θετική ή αρνητική εντύπωση και στείλτε το στο info@juniorsclub.gr¨