Εκπαίδευση

Πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς στο σχολείο και στο σπίτι, πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών Βαρηκόων Πάτρας

purosvestiki-1-sxoleio

Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στους Εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής του Νομού Αρχαίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών Βαρηκόων Πάτρας, με θέμα: Πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς στο σχολείο και στο σπίτι.

purosvestiki-2-sxoleio

Η κα Νικολοπούλου Αγγελική διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών Βαρηκόων Πάτρας, ευχαρίστησε: “Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας της συναδέλφου Αθανασίας Παναγοπούλου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στους Εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής του Νομού Αρχαίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχ Κωφών Βαρηκόων Πάτρας.Θέμα: πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνου πυρκαγιάς στο σχολείο και στο σπίτι.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διοικητή της Π.Υ κο Νίκο Ρουμελιώτη και τον Σχολικό μας Σύμβουλο κο Θ. Ρισβά που ανταποκρίθηκαν στην πρόταση μας, ώστε το σεμινάριο που απευθυνόταν μόνο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας ν΄ανοίξει και για τους υπόλοιπους συναδέλφους. περίπου 130 συνάδελφοι επιμορφώθηκαν σήμερα”

purosvestiki-3-sxoleio