Μωρό

Πρόωρα δίδυμα κρατιούνται χέρι χέρι αμέσως μετά τον τοκετό – Δείτε το συγκινητικό video

mora-juniorsclub
Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα αδέλφια επικοινωνούν με ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ένα συγκινητικό βίντεο έρχεται να αποδείξει τον ισχυρισμό τους, και μάλιστα με πρωταγωνιστές όχι δύο παιδιά, όπως θα περιμέναμε, αλλά δύο πρόωρα νεογέννητα αδελφάκια.
 
mora2-juniorsclub
 
Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν, η Arhea Jackson- Rushford, από την Αυστραλία έφερε στον κόσμο την Kristiana και τον Kristian, που γεννήθηκαν μόλις μετά από 28 εβδομάδες κύησης. Τα μωράκια ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό το καθένα και, απ” ότι φαίνεται, τα καταφέρνουν μια χαρά!
 
Το αξιοπερίεργο, ωστόσο, είναι το ότι, όταν τα πήρε αγκαλιά ο μπαμπάς τους, εκείνα όχι απλά άγγιξαν το ένα το άλλο, αλλά κρατήθηκαν χέρι-χέρι! Τη μοναδική αυτή στιγμή κατέγραψε η κάμερα και πλέον το συγκινητικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές.
 
mora3-juniorsclub
 
Τα μωρά είναι σήμερα δεκαοκτώ ημερών και η μητέρα τους δηλώνει τρισευτυχισμένη που τα κατάφεραν και που ακόμα αγωνίζονται! «Σήμερα όλα είναι πιθανά και οι γονείς που αντιμετωπίζουν μία αντίστοιχη κατάσταση πρέπει να παίρνουν δύναμη και να σκέφτονται ότι και η δική τους περιπέτεια θα έχει την ίδια, ευτυχή κατάληξη!», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
mora4-juniorsclub
 
mora5-juniorsclub
 
Μία από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ!
 
Δείτε το video