Κοινωνία

Σε 100 έτη φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε ο άντρας που έπνιξε την 3χρονη θετή του κορη στην πισίνα – Δείτε το σοκαριστικό video

andras-juniorsclub
Σε 100 έτη φυλάκισης καταδικάστηκε ο Χοσέ Νταβίντ Ν. για την αποτρόπαια πράξη του. Ο άνδρας ο οποίος τον Αυγουστο του 2015 είχε πνίξει την τρίχρονη θετή του κόρη σε πισίνα.
 
Το βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου της πόλης Μορέλα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό ήταν σοκαριστικό.
 
Ο Νταβίντ Ν. φαίνεται να πετά επανειλημμένα με δύναμη το παιδάκι στην πισίνα, αλλά και να το κρατά για αρκετή ώρα μέσα στο νερό, χωρίς εκείνο να μπορεί να ανασάνει.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίχρονη σταμάτησε να αναπνέει λίγη ώρα αφότου απομακρύνθηκε από την πισίνα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο πατριός της προσπαθούσε να πνίξει το παιδί, η μητέρα του κοιμόταν ήσυχη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.
 
Το ακόμα πιο σοκαριστικο που ειπώθηκε στο δικαστήριο ήταν ότι ο Χοσέ γνώριζε ότι το μικρό κορίτσι δεν μπορούσε να κολυμπήσει αλλά δήλωσε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε το θάνατό της.
 
Ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός καθόλη τη διάρκεια της δίκης. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 40 ετών αλλά ο δικαστής όταν είδε το βίντεο αποφάσισε να του επιβάλει αυστηρότερη ποινή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή.
 
Δείτε το βίντεο