Κοινωνία

Σε 21 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο πρώην γερουσιαστής που κανε sexting με 15χρονη

ImageHandler.ashx

Τον εγκατάλειψε η σύζυγός του – το «δεξί χέρι» της Χίλαρι Κλίντον – Ο Βάινερ είχε πείσει μία μαθήτρια λυκείου να γδυθεί και να αγγίξει τον εαυτό της, μέσω Skype, το 2016

Δύσκολες στιγμές περνά ο Άντονι Βάινερ.

Ο απογοητευμένος πρώην γερουσιαστής, καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή τη Δευτέρα, για το θέμα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου, όπου ο Βάινερ είχε πείσει μία μαθήτρια λυκείου να γδυθεί και να αγγίξει τον εαυτό της, μέσω Skype, το 2016.

Εβραίος του Μπρούκλιν, ο Βάινερ παντρεύτηκε μια μουσουλμάνα. Μαζί με την Ούμα Αμπεντίν, το «δεξί χέρι» της Χίλαρι στην προεκλογική της εκστρατεία, ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν τις σφαίρες της εξουσίας όμως η εμμονή του sexting τον εξαφάνισε  από το προσκήνιο. 

Το 2011, ο Βάινερ όχι μόνο αντάλλασσε πιπεράτα μηνύματα μέσω του Διαδικτύου με ανήλικη, αλλά πόζαρε και με αδαμιαία περιβολή. 

Το 2011 οι γυμνές φωτογραφίες του στοίχησαν τότε τη θέση του στη Γερουσία των ΗΠΑ. Δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό. Αυτή τη φορά παραλήπτρια των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του όπου ο ίδιος απεικονίζεται ημίγυμνος ήταν η Σίντνει Λίδερς , μία 23χρονη Αμερικανίδα από την Ιντιάνα.