Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

Σεφ από παιδί; Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική για παιδιά και εφήβους στην πρώτη επαγγελματική σχολή ΒΕΡΓΗ

Kids-–-Little-Chefs-MAIN (1)

Σεφ από παιδί; Ναι, γιατί όχι!!! Κάντε όμως επαγγελματικά στην πρώτη επαγγελματική σχολή μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής για παιδιά και εφήβους, με την υπογραφή του Εκπαιδευτικού Οργανσιμού ΒΕΡΓΗ, Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για όλους και τη συνδιοργάνωση του διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης www.juniorsclub.gr και της Ομάδας παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents

konsept-kids-chef-1

Οι μικροί σεφ μαθαίνουν να δημιουργούν παίζοντας και ανακαλύπτοντας τις μαγειρικές τους ικανότητες πάντα με την καθοδήγηση του σεφ. Ένα επάγγελμα που τα τελευταία χρόνια κατακλύζει ολοένα και περισσότερο τις τηλεοπτικές μας οθόνες και κάνοντας μικρούς και μεγάλους να θέλουν να το ακολουθήσουν επαγγελματικά. Άλλωστε, το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και το μάθεις να μαγειρεύεις σημαίνει να μάθεις να τρέφεσαι σωστά από παιδί!

Τώρα έχουμε την πρώτη Σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά στην Πάτρα. Δημιουργήθηκε με την υπογραφή του Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για όλους (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΒΕΡΓΗ) σε συνεργασία με το Juniorsclub.gr (μέσο ενημέρωσης για γονείς και παιδιά), σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, με τον ανάλογο επαγγελματικό εξοπλισμό, με επαγγελματική κουζίνα και με καταρτισμένους εκπαιδευτές. Μια νέα Σχολή βασισμένη σε θεμέλια και αρχές του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη.

child-chef-costume

Πόσο διαρκεί και τι περιέχει το πρόγραμμα JUNIOR CLASS CHEF ; 
2 ώρες την εβδομάδα
Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, τρόποι καλής συμπεριφορά, δημιουργική απασχόληση.
 
Τα παιδιά μαθαίνουν:
-να μαγειρεύουν,να φτιάχνουν γλυκά, να ψήνουν, να ζυμώνουν, να κόβουν, να ανακατεύουν, να επεξεργάζονται σωστά τις πρώτες ύλες.
-να συνεργάζονται όλα μαζί και να εκτελούν σωστά εντολές του chef.
-να δημιουργούν μόνα τους ολοκληρωμένα πιάτα.
-να κινούνται σωστά και με ασφαλή τρόπο στην κουζίνα όπου θα εκτελούνται οι συνταγές.
-έναν υγιεινό τρόπο διατροφής.
-να γεύονται.
-να μασάνε και να καταπίνουν σωστά.
-την αξία των διατροφικών κατηγοριών:πρωινό – πρόγευμα – δεκατιανό – μεσημεριανό – απογευματινό – βραδινό.
-την διατροφική πυραμίδα.
-να κάθονται στο τραπέζι, να χρησιμοποιούν μαχαιροπίρουνο, να έχουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς την ώρα του φαγητού.
 
Τι παρέχει η Σχολή JUNIOR CLASS CHEF ; 
πρώτες ύλες
ενδυμασία & εξοπλισμό
σκεύη που θα χρησιμοποιήσουν
αναλώσιμα μαγειρέματος και σερβιρίσματος
ισορροπημένες διατροφικά συνταγές ειδικά προσαρμοσμένες για την υλοποίηση τους από τα παιδιά, όπου δίνονται αναλυτικά στους γονείς
αντισηπτική απολύμανση των πάγκων και των χεριών τους με αντισηπτικά προϊόντα
2 εξειδικευμένους εμψυχωτές μαγειρικής έκφρασης.
 
Τι χρειαζόμαστε από εσάς; 
το βιβλιάριο υγείας των παιδιών (Ενημερώστε μας αν υπάρχει κάποια διατροφική αλλεργία)
να φοράει αθλητικά παπουτσάκια και άνετο ρουχισμό 
 
Τμήμα για παιδιά από 5 ετών και άνω 
 
Κόστος ανά μήνα: 30 ευρώ για ένα παιδί – 50 ευρώ για 2 αδελφάκια
 
Πληροφορίες – εγγραφές: 2610.341.000
 
ΒΕΡΓΗ Εκπαίδευση για Όλους – Ζαΐμη 21 και Ρήγα Φεραίου (1ος όροφος), Πάτρα
 
junior-class-chef-2-juniorsclub
 
chef-1-juniorsclub