Εκπαίδευση Μωρό Προτεινόμενο

Σεμινάριο για την ασφάλεια του παιδιού – STAY SAFE- Ρόλος γονέα – Δηλώστε συμμετοχή

1-3-1600x600_c

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα έκπτωσης 20% σε πιστοποιημένα καθίσματα αυτοκινήτου για όλες τις ηλικίες των παιδιών, από τη γνωστή εταιρία BeSafe, σε συνεργασία με το κατάστημα ΜΗΤΕΡΑ (Μητέρα: Κατάστημα Βρεφικών Ειδών – Επίπλων, Γ. Παπανδρέου 86, Πάτρα – του κ. Γιώτη).

Δηλώνετε συμμετοχή στο info@juniorsclub.gr (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, ηλικία, τηλέφωνο), μπορείτε να καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία – ερώτηση, στο 6932.011.395 

Το juniorsclub.gr, σε συνεργασία με το σύλλογο μαιών Πάτρας, προχωρούν στις δύο τελευταίες ενότητες του σεμιναρίου, όπου και ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ώρες 11:00 – 14:00  

Συγκεκριμένα σε αυτές τις ενότητες οι γονείς αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με το γνωστό ψυχολόγο Μανώλη Σουρή και τους κύριους Γιώργο Μιμμή και Γιώργο Ρεφενέ όπου θα μιλήσουν για την ασφάλεια του παιδιού. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  

5η & 6η ενότητα: Ψυχολογία εγκύου & Ρόλος γονέα – Λοχεία – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 (11:00 -14:00 διάρκεια 3 ωρών) 

Ένα διαδραστικό σεμινάριο με ερωτήσεις και απαντήσεις. Συμβουλές για τη διαχείριση και αντιμετώπιση κάθε περιόδου της εγκύου. Ο ρόλος γονέα αφορά και τους δύο. Το ζευγάρι χρειάζεται να κινείται σε συναισθηματική ισορροπία. 

Υπεύθυνος σεμιναρίου: Μανώλης Σουρής, Ψυχολόγος – Κοινωνικός Σύμβουλος – Υπ. Δρ. Παιδοψυχιατρικής – MPH Δημόσιας Υγείας (Κοινωνικής Ιατρικής)

7η ενότητα: Ασφάλεια παιδιού – STAY SAFE – Ασφάλεια παιδιού κατά τη μετακίνηση του με όχημα. Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 (11:00 -14:00 διάρκεια 3 ωρών) 

1.Σημαντικά θέματα για την οικογένεια. Θα παρουσιαστούν συμβουλές και τεχνικές αποφυγής από διάφορες απειλές (π.χ. πώς προφυλάσσεται το μωρό σας με το καροτσάκι από κάποιον επίδοξο ληστή, πώς περπατάτε με το παιδί κρατώντας το στο χέρι, ασφάλεια σε πλατείες και πάρκα όταν το παιδί παίζει, πώς αντιμετωπίζετε μία απειλή έχοντας το μωρό σας μαζί, κ.α.)

BeSafe_iZi_Plus_Kid_Combi_preview

BeSafe_iZi_Modular03_preview

2.Παιδί και ασφάλεια στο αυτοκίνητοBeSafe_Pregnant_FIX_preview

“Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα τροχαία ατυχήματα. Μπορούμε όμως να αποφύγουμε τα τροχαία σφάλματα. Η άγνοια σκοτώνει. Ειδικά όταν μιλάμε για τα παιδιά – ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή – η άγνοια των γονέων είναι εγκληματική. Στο σεμινάριο, θα επιδιώξουμε να ενημερώσουμε και να προβληματίσουμε τους γονείς. Ελάτε μαζί μας και γνωρίστε πώς να προστατέψετε σωστά το παιδί σας. Η απόφαση είναι δική σας. Με λένε Γιώργο Ρεφενέ και είμαι ο μπαμπάς του Σπύρου (10 ετών) και της Σωτηρίας (8 ετών).”

 

Υπεύθυνοι σεμιναρίου: Γιώργος Μιμμής, Εκπαιδευτής αυτοάμυνας Raptor krav maga - Υπεύθυνος σε θέματα ασφαλείας – STAY SAFE 

BeSafe_iZi_Modular_preview

Γιώργος Ρεφενές,  συνεργάτης του Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς πάνω στο θέμα ασφάλεια του παιδιού στο αυτοκίνητο –  ιδιοκτήτης της εταιρίας Επκο International AE

tetra1

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και διαδραστικό. Πραγματοποιείται στην αίθουσα σεμιναρίων, του χώρου αυτοάμυνας και calisthenics, Raptor Krav Maga, Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα. 

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για τους μέλλοντες γονείς. Παράλληλα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και για σπουδαστές – φοιτητές σχολών όπως: (βρεφονηπιοκόμων, παιδαγωγικών, μαιών, κοινωνικοί λειτουργοί, νηπιαγωγών, ψυχολόγων, επιστημόνων υγείας) Το σεμινάριο είναι δωρεάν. 

Δηλώνετε συμμετοχή στο info@juniorsclub.gr (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, ηλικία, τηλέφωνο), μπορείτε να καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία – ερώτηση, στο 6932.011.395 

*Οι βεβαιώσεις σεμιναρίου, θα δοθούν στους σπουδαστές – φοιτητές, όπου θα παρακολουθήσουν και τις 7 ενότητες. 

Αρωγοί του σεμιναρίου φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες: 

logo_medela

Medela:Για περίπου 50 χρόνια και μετά από εντατικές επιστημονικές έρευνες, η Medela υποστηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους με τον μητρικό θηλασμό και παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να κάνει το μητρικό θηλασμό ευκολότερο και – όπου ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί – να παρέχει λύσεις για την άντληση του μητρικού γάλακτος αλλά και τη σίτιση των βρεφών με αυτό, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των βρεφών και των μητέρων.

Μητέρα: Κατάστημα Βρεφικών Ειδών – Επίπλων,  Γ. Παπανδρέου 86, Πάτρα

mitera-logo

Διαγνωστικά εργαστήρια ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ: Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ( Φιλοποίμενος 24, Πάτρα 262 21 Τηλέφωνο: 261 027 3009

11143703_842767732463883_748333716348045792_n

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αχαΐας

facebook: https://www.facebook.com/groups/302821203112268/

SHMA THILASMOS FINAL

Ευχαριστούμε: 

Hellenic Red Cross

 

seminario juniorsclub