Κοινωνία Προτεινόμενο

Συνεχίζεται το θρίλερ και η αγωνία με την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση από το Παίδων «Αγία Σοφία»

ImageHandler

Η μυστηριώδης επίσκεψη φιλικής οικογένειας από την Πελοπόννησο λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί – Έκκληση στους πολίτες που μπορεί να έχουν δει τον μικρό να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του και τη σωματική του ακεραιότητα διατρέχει ο 11χρονος Διονύσης Τ. που εξαφανίστηκε την Κυριακή στις 30 Αυγούστου από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» όπου είχε μεταφερθεί από τις αρχές Αυγούστου για κοινωνικούς λόγους.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητάει τη βοήθεια όλων των πολιτών στην προσπάθεια ανεύρεσης του παιδιού καθώς ο 11χρονος εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες. Έκκληση κάνει και η γιαγιά του παιδιού, που μαζί με τον παππού του είναι οι μοναδικοί συγγενείς που τον φροντίζουν. Πίσω από τον Διονύση Τ. κρύβεται μια σκληρή οικογενειακή ιστορία. Τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ, η μητέρα του έχασε την επιμέλειά του και την ευθύνη του μικρού ανέλαβε η θεία του. Όταν όμως και εκείνη κρίθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει την επιμέλειά του, η δικαιοσύνη έδωσε διαταγή να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων, μέχρι να βρεθεί άλλη λύση.

Το ψηλόλιγνο παιδί με τα καστανά μάτια και το μελαγχολικό βλέμμα, παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν πηγαίνει πια σε πάρκα και παιδικές χαρές, όπως συμβαίνει με άλλα παιδιά της ηλικίας του. Δυστυχώς η μοίρα για εκείνον επιφύλασσε ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι, αφού πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε το μόλις 14 μηνών αδερφάκι του υπό συνθήκες οι οποίες δεν έχουν πλήρως διασαφηνιστεί.

exafanisi1

Από εκείνη την ημέρα ο 11χρονος Διονύσης που υπέστη ψυχολογικό σοκ, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία». Μέχρι πρότινος η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να σταθεροποιείται, ενώ κατά πληροφορίες το προηγούμενο Σάββατο τον επισκέφθηκε μια φιλική οικογένεια στο νοσοκομείο. Ερευνάται τι ακριβώς συνέβη στη διάρκεια της επίσκεψης και αν ειπώθηκε κάτι που μπορεί να επηρέασε την ψυχολογία του παιδιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο της γυναίκας και του άλλου φιλικού προσώπου που συναντήθηκαν με το παιδί προκειμένου να διαπιστωθεί η σχέση τους με το μικρό παιδί αλλά και το ρόλο που ενδέχεται να έπαιξαν στην εξαφάνιση του.

Ο 11χρονος Διονύσης, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο, μεγάλωσε χωρίς τη μητρική στοργή αφού μαζί με το μικρότερο αδερφό του, τους εγκατέλειψαν στο σπίτι των παππούδων τους στον Κόροιβο Γαστούνης Ηλείας.

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.