Ζώα Κοινωνία

Σκύλος με αναπηρία σώζει νεογέννητο αγοράκι, το οποίο είχε θάψει ζωντανό η έφηβη μητέρα του (φωτογραφίες)

dog-skylos-sozei-moro-1-juniorsclub

Στην Ταϊλάνδη μια έφηβη γεννά ένα αγοράκι και θέλοντας το κρύψει από τους γονείς της και τον κόσμο, το θάβει ζωντανό, σε ένα χωράφι, στην κοινότητα Μπαν Νονγκ Καμ. Η μοίρα του μωρού το ήθελε να αντέξει μέχρι τη στιγμή όπου ο σκύλος που ακούει στο όνομα, Πινγκ Πονγκ, θα το εντοπίσει. Ο σκύλος – ήρωας, αρχίζει να σκάβει και να γαβγίζει επίμονα και ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. 

dog-skylos-sozei-moro-2-juniorsclub

Ο Πινγκ Πονγκ, ο σκύλος, γαύγιζε και έσκαβε στο χωράφι  που ήταν το νεογέννητο αγοράκι, μέχρι τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης πρόσεξέ, ότι εξείχε από το χώμα ένα πόδι. Κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν ταλαιπωρημένο, νυστικό και βρώμικο, ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Η 15χρονη είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της και εγκατέλειψε το μωρό μετά τη γέννησή του γιατί φοβόταν. 

Ο Ούσα Νισάικα, ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ, είπε ότι ο σκύλος χτυπήθηκε πριν από καιρό από ένα αυτοκίνητο και έκτοτε το ένα πόδι του παρέλυσε. “Τον κράτησα επειδή είναι πολύ πιστός και υπάκουος και πάντα με βοηθάει όταν πάω να φροντίσω τα ζώα μου. Τον αγαπάει όλο το χωριό. Είναι φανταστικός”, είπε.

Η έφηβη κατηγορείται για εγκατάλειψη βρέφους και απόπειρα δολοφονίας. Ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας είπε στην εφημερίδα Bangkok Post ότι την παρακολουθεί ψυχολόγος, την έχουν αναθέσει στη φροντίδα των γονιών της και ότι η ίδια δηλώνει μεταμελημένη για την πράξη της.

Οι γονείς της αποφάσισαν να κρατήσουν και να μεγαλώσουν το μωρό.

dog-skylos-sozei-moro-1-juniorsclub