Κοινωνία

Σοκ: Μεθυσμένος οδηγός χτυπάει με το SUV και περνάει επάνω από 15 μηνών παιδί – Φωτογραφίες

china_child-methismenos-paidi-atychima-1juniorsclub

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα σε δρόμο της κινεζικής επαρχιακής πόλης, όταν ο απρόσεκτος και μεθυσμένος -όπως αποδείχθηκε αργότερα- οδηγός ενός SUV δεν συνειδητοποίησε πως μπροστά από το όχημά του βρισκόταν ένας μπόμπιρας 15 μηνών, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να περάσει από πάνω του.

china_child-methismenos-paidi-atychima-2juniorsclub

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Zhangjiagang κι ευτυχώς δεν κόστισε τη ζωή στο αγοράκι, το οποίο διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

china_child-methismenos-paidi-atychima-4juniorsclub

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο μικρός βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ όταν αποφασίζει να περάσει από μπροστά του, ο οδηγός ξεκινάει, περνώντας και με τις δύο ρόδες πάνω από το άτυχο αγοράκι.

china_child-methismenos-paidi-atychima-6juniorsclub

Αμέσως, περίοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού σπεύδουν να σηκώσουν το αναίσθητο παιδί από το έδαφος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα έφερε εκτεταμένα κατάγματα εσωτερική αιμορραγία αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

china_child-methismenos-paidi-atychima-8juniorsclub

Σύμφωνα με ανακοίνωση των κινεζικών αρχών, ο οδηγός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς σε εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά τη σύλληψη του αποδείχθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος.

china_child-methismenos-paidi-atychima-3juniorsclub

Πληροφορίες: dailymail.co.uk