Κοινωνία Προτεινόμενο

Σοκαριστικό: 16χρονη βιάστηκε ομαδικά και της έβγαλαν τα μάτια σε τελετουργικό εξαγνισμού στην Αργεντινή

872898_girl3

Πάστορας έκρινε πως με τον τρόπο αυτό θα έβγαινε από μέσα της ο διάβολος

Σοκάρουν την Αργεντινή οι αποκαλύψεις γύρω από μια αποτρόπαιη επίθεση που δέχτηκε 16χρονη η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα, η ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού ομάδας αντρών και στη συνέχεια η αδερφή της αφαίρεσε τα μάτια της με μαχαίρι. Το σκηνικό τρόμου που έλαβε χώρα στην μικρή πόλη General Pinedo, φέρεται να ενορχήστρωσε η οικογένειά της ακολουθώντας τις οδηγίες που έδωσε ένας πάστορας της ευαγγελικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το τελετουργικό ήταν η λύση που προτάθηκε προκειμένου το κορίτσι να απαλλαγεί από τους δαίμονες που την είχαν κυριεύσει. Η αδελφή της κοπέλας έχει συλληφθεί και η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές αντρών που ίσως είναι οι δράστες του βιασμού.

Η μαρτυρία της αδελφής του θύματος αναφέρει πως η ίδια εκτελούσε εντολές του πάστορα που πίστευε πως ο βιασμός και η τύφλωση με μαχαίρι, θα εξάγνιζαν το σώμα της “δαιμονισμένης”.

Αιτία για να θεωρηθεί πως ο διάβολος είχε κυριεύσει το θύμα, στάθηκε το γεγονός πως η 16χρονη έβλεπε οράματα με ζώα τα οποία δεν υπήρχαν, ανέφερε η αδελφή της.

Ο διευθυντής της αστυνομίας της περιοχής αναφέρει πως αυτή είναι μια πρωτοφανής υπόθεση στα χρονικά της θητείας του.