Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη φρεσκάρετε τη γνώση των Αγγλικών σας με το πρόγραμμα “English Refresher Program”

koutsantoni-juniorsclub
Κάνατε παλιά Αγγλικά αλλά δεν μπορείτε πια να τα μιλήσετε; Θέλετε να μπορείτε να μιλήσετε στην δουλειά ή στα ταξίδια σας; Θέλετε να τα θυμηθείτε εύκολα και ευχάριστα;
 
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη σας δίνουν την ευκαιρία να φρεσκάρετε και να βελτιώσετε τη γνώση των Αγγλικών σας ευχάριστα, μέσα από το ειδικό πρόγραμμα “English Refresher Program ” χωρίς βιβλία, αποστήθιση κανόνων και διάβασμα στο σπίτι.
 
Μέσα από συζητήσεις για θέματα της καθημερινότητας, καλύπτονται άμεσες και καθημερινές επικοινωνιακές ανάγκες. Τα ταξίδια, το ίντερνετ, η πολιτική, το περιβάλλον, ο κινηματογράφος, η μόδα, το διάβασμα και ό,τι μας απασχολεί καθημερινά αποτελούν θέματα ανάπτυξης.
 
To πρόγραμμα εξάσκησης των Αγγλικών, που δημιούργησαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν οι ενήλικες. Βελτιώστε την ικανότητά σας στην προφορική επικοινωνία στην Αγγλική, αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας και μιλείστε με άνεση και ευχέρεια λόγου σωστά Αγγλικά!
 
koutsantoni2-juniorsclub
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη στήλη events –> τοπικά