Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

STEM & ARTS… για να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντές τους!

planet_physics_saf4

Ένα συναρπαστικό event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Open Day του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού κέντρου STEM & ARTS με ελεύθερη είσοδο για όλους.

20190509_103626

Κατά τη διάρκειά του όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στα εργαστήρια Ρομποτικής και Ψηφιακής Τέχνης καθώς και στα πειράματα Φυσικής και Χημείας.

Το STEM & ARTS σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα: Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM, Coding, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 5-14 ετών.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό του πρόγραμμά έχουν ήδη εμπιστευθεί πολλοί γονείς και είχε μεγάλη απήχηση σε όλους τους μαθητές.

20180504_113323

Στόχος όλων των  προγραμμάτων και των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων και η ενδυνάμωση της κριτική σκέψης και της δημιουργικότητας των παιδιών. Παράλληλα, τα προγράμματα του STEM & ARTS συμβάλλουν σημαντικά στην καλλιέργεια του χαρακτήρα και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

20180303_111858

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και τα τμήματά τους είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 8 μαθητές/τμήμα).

Για περισσότερες πληροφορίες:
STEM & ARTS
Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα
α΄ όροφος
τηλ. 2610-224565
www.stem-arts.gr

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ