Παιδί Προτεινόμενο

STEM&ARTS… για να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντές τους!

δελτιο τυπου8

Ένα συναρπαστικό event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ.-8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Open Day του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού κέντρου STEM & ARTS με ελεύθερη είσοδο για όλους. Κατά τη διάρκειά του θα γίνει παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τα παιδιά θα συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια και στα πειράματα για να προσεγγίσουν τον κόσμο των επιστημών με ευχάριστη διάθεση.

δελτίο τυπου 2
Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του STEM&ARTS εμπιστεύθηκαν πολλοί γονείς κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά και είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές. Μετά από ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας το εκπαιδευτικό κέντρο STEM&ARTS συνεχίζει το έργο του προσφέροντας στους μαθητές (ηλικίας 5-14 ετών) πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα: Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM, Coding, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

δελτιο τυπου 6
Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων και η ενδυνάμωση της κριτική σκέψης και της δημιουργικότητας των παιδιών. Παράλληλα, τα προγράμματα του STEM&ARTS συμβάλλουν σημαντικά στην καλλιέργεια του χαρακτήρα και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

δελτίο τύπου 7
Τα προγράμματά του είναι σχεδιασμένα και διαμορφωμένα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες  και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου μαθήματα, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για μάθηση. Οι εγγραφές άρχισαν και τα τμήματά τους είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 8 μαθητές/τμήμα).

Για περισσότερες πληροφορίες
STEM&ARTS
Γούναρη 35 & Κανακάρη
α΄ όροφος
τηλ. 2610-224565
www.stem-arts.gr

 

δελτιο τυπου8

 

STEM AFISA A3 OPEN DA