Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

Συναρπαστικό καλοκαίρι με τους Μικρούς Επιστήμονες!!!

1

Το σχολείο τελειώνει! Τα παιδιά πώς θα απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι? Την καλύτερη απάντηση δίνει το  Κ.Δ.ΑΠ.Μικροί Επιστήμονες” καθώς είναι ο ιδανικός χώρος για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και η πιο ασφαλής λύση στο κέντρο της Πάτρας για τους εργαζόμενους γονείς.

3 (1)

Οι Μικροί Επιστήμονες” από τις 29 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου θα προσφέρουν καθημερινά από τις 8π.μ. έως τις 4μ.μ., ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ρομποτικατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική – yoga, πειράματα Φυσικής και Χημείας, καλλιτεχνικό εργαστήρι, cinema time, ομαδικά παιχνίδια, μικροί σεφ, play in English, μουσικοκινητική, σκάκι και επιτραπέζια θα τα ενθουσιάσουν και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στους νέους κανόνες υγιεινής, όπως επιβάλλει αυτή η ιδιαίτερη για όλους χρονιά.

2

Το ΚΔΑΠ «Μικροί Επιστήμονες» καθώς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη & Κανακάρη1ος όροφος), εξυπηρετεί εργαζόμενους γονείς αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν για κάποιες ώρες στο κέντρο της πόλης και επιθυμούν ένα ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστα!

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ  για το σχολικό έτος 2020-2021. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά  για να κρατήσετε τη θέση σας για τη νέα σχολική χρονιά.

Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες

Γούναρη 35& Κανακάρη, α΄ όροφος – Τηλ.2610 224565 

http://www.stem-arts.gr/index.php/el/kdap

Διαβάστε επίσης: 

Ξεκινάει φέτος το παιδάκι σας αγγλικά; – Αξιοποιήστε τις ανταγωνιστικές προσφορές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

Ποιος μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς?

Εξειδικευμένα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για παιδιά με ειδικές μαθησιακές ανάγκες

Ενδιαφέρεσαι να πιστοποιήσεις την γνώση των αγγλικών σου άμεσα? Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και πάρε το πτυχίο σου!

Μάθετε ξένες γλώσσες και διευρύνετε τους ορίζοντες σας!