Συνέντευξη με τον 15χρονο YouTuber Young Hucky: “Στόχος μου, να ψυχαγωγώ τον κόσμο μέσα από τη μουσική και τα βίντεο μου…”

elena-1στη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου  
 
Μη βιαστείς να σχολιάσεις ή να βγάλεις συμπέρασμα, μάθε πρώτα ό,τι ο 15χρονος Κωνσταντίνος γνωστός σε όλους από το you-tube ως Young Hucky, είναι μαθητής του 19,5 και αθλητής της κολύμβησης με πολλές διακρίσεις. 
IMG_9824
 
Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του, κατάλαβα πόσο ώριμος είναι για την ηλικία του και φυσικά διαπίστωσα αμέσως το ταλέντο του να γράφει στίχους και να τραπάρει-ραπάρει… Είμαι βέβαιη ότι αυτό το ταλέντο, θα τον κάνει σύντομα αγαπητό σε όλους τους έφηβους – νέους και λάτρεις αυτού του τύπου μουσικής έκφρασης! 
 
Σοβαρός, ευγενικός, με καλούς τρόπους, με χιούμορ, αλλά κυρίως με πείσμα, θέλει να είναι άριστος με όσα καταπιάνεται. Ο Κωνσταντίνος, είναι ένας έφηβος με όνειρα, αλλά παράλληλα νιώθει ότι έχει μεγάλη ευθύνη καθώς ο ίδιος είναι ο προστάτης της οικογένειας. Μιας μονογονεϊκής οικογένειας, όπου μητέρα έχει την ευθύνη των 3  παιδιών και ο Κωνσταντίνος ως μεγαλύτερος γιος – αδελφός, είναι ο άνδρας του σπιτιού! 
 IMG-07a4211aa40b29168d95e32447b23400-V
Το παιδί αυτό έχει ήθος και αγάπη, αν και πληγωμένο για λόγους που θα μάθετε στη συνέντευξη μας, η μητέρα του Βίβιαν είναι το στήριγμα του. Είναι περήφανος για εκείνη κι εκείνη ούσα μητέρα τρέφει έναν απεριόριστο θαυμασμό για τα παιδιά της και φυσικά τον πρωτότοκο γιο που έχει βάλει σκοπό της ζωής τους να γίνει ιατρός και να προσφέρει ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον στην οικογένεια του.
 
video από το τραγούδι του Καθημερινότητα:
 
Συνέντευξη: 
 
j.c.:Κωνσταντίνος, γνωστός ως Young Hucky! Γιατί επέλεξες αυτό το όνομα ;
 
Y.Η.:Πιο παλιά όταν ήμουνα 8-9 χρονών άκουγα να λένε ότι υπάρχει ένας ΥΤμπερ που λεγότανε Hacky Pixelz. Γενικότερα ήτανε ο αγαπημένος μου Video Creator και επειδή μου άρεσε πάρα πολύ το παρατσούκλι Hucky το εφάρμοσα και από τότε είπα ότι θα πάω αυτό το όνομα όσο ψηλά το πήγε αυτός ή ακόμα και ψηλότερα.
 
Ναι, κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι είναι κλεμμένο αλλά όχι έχω βάλει μέσα το γράμμα U(u) το οποίο σημαίνει για εμένα να πιστεύεις στο εγώ σου. Τώρα όσον αφορά το Young το έχω μπροστά από το όνομα μου επειδή είμαι νέος, μικρός ηλικιακά.
 
j.c.:Είσαι ένα παιδί 15 ετών, όπου διατηρείς το δικό σου κανάλι στο you-tube και βλέπω ό,τι έχεις αρχίσει κι εσυ να αφήνεις το στίγμα σου και να αποκτάς δυναμικό κοινό. Πες μου γιατί χρειάζεσαι το you-tube να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με τον κόσμο; 
 
Y.Η.: Το YouTube ήταν και είναι ένα από τα social media με το περισσότερο κοινό.
Από πολύ μικρός ήθελα να αποκτήσω κάποια x,y απήχηση, αρχικά για να εκφράσω κάποια πράγματα που έχω ζήσει, να βοηθήσω όσο μπορώ ψυχολογικά ανθρώπους που περνάνε τα ίδια που πέρασα ή περνάω και εγώ και γενικότερα για να ακούγεται η φωνή-άποψη μου στον κόσμο λίγο πιο δυνατά.
 IMG_6135
j.c.:Οι περισσότεροι youtubers στην αρχή μοιάζουν χαμένοι και δε ξέρουν τι θέλουν να πουν… Κάποιοι δεν έχουν χαρακτήρα. Εσύ, τι θέλεις να επικοινωνήσεις στο κοινό σου; 
 
Y.Η.:Εγώ, χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, ξέρω ακριβώς τι θέλω.Κυρίως θέλω να αναδείξω το δικό μου style την δική μου προσωπικότητα και να εκφράσω κάποια πιστεύω μου όπως και κάποιες ιδέες μου.
 
Στόχος μου όμως είναι για αρχή να ψυχαγωγώ τον κόσμο μέσα από τη μουσική και τα βίντεο μου και κάποιες φορές να του θυμίζω κιόλας ότι δεν περνάει μόνο αυτός δύσκολα.
 
j.c.:Πώς πότε και γιατί, ξεκίνησε η ενασχόληση σου πιο επαγγελματικά με το  you-tube
 
Y.Η.: Το YouTube το έχω δει λίγο πιο επαγγελματικά τον τελευταίο 1 χρόνο όπου και έχω πάρει το 90% των συνδρομητών. Αυτό έγινε επειδή μου άρεσε να δημιουργώ. Στην αρχή, ξεκίνησα με κάποια βιντεάκια, ύστερα έκανα κάποια live stream και τώρα αποφάσισα να αλλάξω εντελώς πορεία και να ασχοληθώ με την δημιουργία μουσικής. Και ο κυρίως παράγοντας που ξεκίνησα ήτανε το πρόσωπο που ανέφερα νωρίτερα.
 
 Κάνε εγγραφή στο κανάλι του ΕΔΩ
 
j.c.:Είσαι ένας έφηβος ράπερ-τράπερ! Με δικά σου τραγούδια και δικό σου στυλ! Πες μου γιατί τραπ και όχι ραπ; Ποια η διαφορά ;
 
Y.Η.: Βασικά δεν θα με χαρακτήριζα τράπερ όσο ράπερ. Για εμένα η έννοια τράπ έχει καταντήσει να σημαίνει ότι δείχνω πόσα λεφτά, σπίτια, κοπέλες και πολλά άλλα πράγματα έχω και ότι τα έχω βγάλει παράνομα.
Για εμένα η διαφορά είναι ότι η ράπ έχει ένα ρυθμό μια συνέχεια ούτε λες 200 φορές το refrain επειδή δεν έχεις στοίχους ούτε κάτι τέτοιο.
Είναι πιο ποιοτική η ράπ όσον αφορά τους στίχους και τη μουσική. Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη, αν και πιστεύω οτι οι περισσότεροι έτσι το βλέπουν.
 
j.c.:Η μουσική σου και οι στίχοι που γράφεις,  είναι επηρεασμένοι από προσωπικές κατάστάσεις; 
 
Y.Η.: Οι στίχοι μου και η μουσική που κάνω κατά κύριο λόγο είναι εμπνευσμένα από προσωπικές μου εμπειρίες ακόμα και από τα πιστεύω μου.
IMG-fe791437fc5521d4b03656688b5eb59d-V
j.c.Ένας έφηβος 15 ετών, πόσα μαθήματα ζωής έχει προλάβει να πάρει για να μεταλαμπαδεύσει μέσω των στίχων του βιώματα και καταστάσεις; 
 
Y.Η.:Ένας έφηβος σε normal καταστάσεις δεν θα έχει πάρει πολλά μαθήματα ζωής. Εγώ προσωπικά έχω πάρει πάρα πολλά, κάποια  τα οποία εκφράζω με έμμεσο ή άμεσο τρόπο και μέσα στα κομμάτια μου.
 
Με θεωρώ τυχερό διότι από μικρός έμαθα την αλήθεια και την σκληρότητα των πραγμάτων και δεν θα χρειαστεί να πέσω ανώμαλα όταν θα είμαι μεγαλύτερος.
 
j.c.:Είσαι ο μεγαλύτερος αδελφός και όπως μου είπες νιώθεις ο προστάτης της οικογένειας. Τι κάνει έναν έφηβο να θέλει να έχει τόσο μεγάλη ευθύνη απέναντι στην οικογένεια του; 
 
Y.Η.: Έχοντας “πονέσει” και “χτυπηθεί” από πολλά πράγματα εδώ και αρκετά χρόνια έχω αναλάβει να κάνω ότι είναι εφικτό για να μην ξαναδώ κανένα από τα 4 μέλη της οικογένειας (εγώ, η αδελφή μου, η μαμά μου και ο αδελφός μου) να πονάει.
 
Ειδικότερα ώντας ο μεγαλύτερος άντρας μέσα στο σπίτι νιώθω πλέον σαν τον αρχηγό της αγέλης. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι νιώθω υπεύθυνος για ότι και αν συμβεί και όπως προείπα αντάξιος να τα δώσω όλα για αυτή.
 IMG-2d5531ed8b15cdcc5da010a8c563568f-V
j.c.:Ξέρω ότι είσαι άριστος μαθητής του 19,5 και πολύ καλός κολυμβητής. Η εικόνα του τραπερ-ράπερ με τις αλυσίδες και το στυλ αυτό, δε φοβάσαι μήπως δημιουργήσει μια λάθος εικόνα για εσένα; 
 
Y.Η.:Όλοι ξέρουμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που είναι κατακριτέο οτιδήποτε και αν κάνεις. Δε φοβάμαι για το τι θα πούνε οι άνθρωποι γιατί από τη στιγμή που κάνω αυτό που μου αρέσει, αυτά που φοράω σημαίνουν κάτι για εμένα και δεν υπερβαίνω τα όρια της αξιοπρέπειας που έχω. οπότε δεν έχω λόγο να ντραπώ ή να μην φοράω τα κοσμήματα που θέλω και προφανώς δεν πιστεύω ότι τα δαχτυλίδια ή οι αλυσίδες μπορούν να χαλάσουν την εικόνα μου.
 
j.c.Γιατί πρέπει να έχει αυτό το dress code ένας τραπερ- ραπερ και τι σημαίνουν αυτές οι χοντρές αλυσίδες; Για εσένα έχουν κάποια συμβολική σημασία ; 
 
Y.Η.:Στο ρουχισμό για εμένα δεν υπάρχει πρέπει. Φοράει ο καθένας ο,τι θέλει. Εγώ έχω υιοθετήσει το δικό μου style εδώ και αρκετά χρόνια όχι επειδή το κάνουν οι άλλοι αλλά επειδή αρέσει σε εμένα.
 
Οι χοντρές αλυσίδες δεν σημαίνουν κάτι για όλους.
 
Εγώ ας πούμε φοράω κάποια συγκεκριμένα δαχτυλίδια τα οποία συνδέονται άμεσα με την μητέρα μου την οποία θεωρώ το πιο ιερό πράγμα, αλλά τα οποία έχουν να κάνουν με τη ζωή μου και άλλα τα οποία είναι απλά όμορφα και μου αρέσει να τα φοράω.
 
j.c.:Οι φίλοι σου πώς έχουν συμπεριφερθεί από τότε που ξεκίνησες με το you-tube ;
 
Y.Η.:Όπως έχω πει και σε ένα καινούργιο κομμάτι μου δεν υπήρξαν πραγματικοί φίλοι για εμένα. Τώρα οι κάποιοι φίλοι που σταδιακά έκανα είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις κάποιοι γέλασαν, κάποιοι είπανε ότι πιστέψαμε σε εμένα και άλλοι ότι απλά θα το παρατήσω με το χρόνο.
 
Γενικότερα πλέον έχω μια διαφορετική αντιμετώπιση από αρκετά άτομα και στο δρόμο και σε δημόσιους χώρους από άτομα που γνωρίζω αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς γνωρίζω ότι οι περισσότεροι το κάνουν στοχευμένα για να κερδίσουν κάτι άμα τα καταφέρω. Τελος, σε όλη μου την πορεία 1-2 άτομα βοήθησαν λίγο να πετύχω κάποιον στόχο αφότου εγώ έχυσα αίμα και ιδρώτα χωρίς βοήθεια για να φτάσω εκεί.
IMG_8688
 
j.c.:Η οικογένεια σου, η μητέρα σου, τι άποψη έχει για τη μουσική σου και τα βίντεο σου; 
 
Y.Η.:Αρχικά, η μητέρα μου είναι αυτή που μου έδινε κουράγιο να συνεχίζω πάνω σε αυτόν τον τομέα. Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα ρωτάω για τη γνώμη της πάνω στα κομμάτια-βίντεο μου γιατί όχι την θεωρώ σημαντική την θεωρώ ιερή. Τα αδέλφια μου είναι επίσης μεγάλοι υποστηρικτές με τον τρόπο τους. Ολικά, όπως μου λένε και οι ίδιοι τους αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω και εύχονται μια μέρα να τα καταφέρω.
 
j.c.:Η δημιουργία των βίντεο, το πολύωρο μοντάζ, αυτά δεν σε απομονώνουν από τις παρέες σου, τις άλλες δραστηριότητες σου; 
 
Y.Η.:Οι δραστηριότητες μου είναι συγκεκριμένες και έχω καταφέρει να τα ρυθμίζω όλα ώστε να τα κάνω όλα όσο καλύτερα μπορώ.
 
Όντως θέλει πολλές ώρες και αρκετή προσπάθεια όλη η προετοιμασία γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς τα κάνω όλα μόνος μου με πολύ λίγο εξοπλισμό το οποίο κάνει ακόμα πιο χρονοβόρα και δύσκολη την προσπάθεια μου να κάνω κάτι πολύ καλό!
 
Τώρα όσον έχει να κάνει με τις παρέες μου… Γενικά δεν έχω ασχοληθεί να μπω σε κάποια παρέα. Ίσως λόγο της έλλειψης χρόνου με το σχολείο, τη δουλειά, το κολυμβητήριο και τη μουσική.
 
Και αν ρωτάτε ότι δεν με ενοχλεί καθόλου όταν κάποιοι στην ηλικία μου βγαίνουν και το παίζουν ότι περνάνε καλά πίνοντας με την παρέα τους στα club. Όλα στην ώρα τους αυτό ξέρω.
 IMG-92954d03290c5a2d1c946dc142360049-V
j.c.:Είσαι αθλητής κολυμβησης στο ΝΟΠ και μάλιστα έχεις κατακτήσει πολλά μετάλλια! Τι σημαίνει για εσένα η κολύμβηση, έχεις θέσει στόχους για μεγάλους αγώνες, γιατί όχι και Ολυμπιακούς; 
 
Y.Η.:Ώντας κολυμβητής σε αυτή την ομάδα έχω θέσει κάποιους στόχους. Συμμετέχω εδώ και χρόνια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά το όνειρο μου  είναι να συμμετάσχω σε κάποιον μεγαλύτερου κύρους αγώνα όπως Ευρωπαϊκό. Και μακάρι να καταφέρω να συμμετέχω και σε Ολυμπιακούς αγώνες όπως είπατε και εσείς.
 IMG-11e6ab205d9507de9682bcd1296b51b1-V
j.c.:Είσαι μαθητής του 19,5 χωρίς καμία βοήθεια κι αυτό δηλώνει ότι έχεις στόχους για μια καλή σχολή στο Πανεπιστήμιο; 
 
Y.Η.:Από μικρός μου άρεσαν και με έλκυαν τα χειρουργεία και έχοντας την δύναμη να συνεχίσω σε αυτό άμα θα σπουδάσω κάτι, θα σπουδάσω ιατρός στον τομέα της χειρουργικής.
 
Ναι, είναι μεγάλο όνειρο αλλά έχοντας φτάσει μέχρι εδώ χωρίς καμία βοήθεια πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι με θέληση καταφέρνεις τα πάντα.
 
j.c.:Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα; Τι θα΄ήθελες να έχεις κάνει; 
 
Y.Η.:Αυτή είναι μια ερώτηση που την κάνουν στα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία.
 
Σε 10 χρόνια θα ήθελα σίγουρα να έχω τρέξει το ράπ σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και να ακούγομαι στην σκηνή. Επίσης θα ήθελα να έχω καταφέρει να αντέξω τον μεγάλο δρόμο του Πανεπιστημίου και της ειδίκευσης στην ιατρική μιας και το ονειρευόμουνα από μικρός.
 
Συμπερασματικά όλα αυτά συμπίπτουν και στο γεγονός ότι θα έχω καταφέρει να έχω βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να βοηθήσω, τα 3 άτομα, την οικογένεια μου, που με βοηθούν και θα με βοηθούν σε αυτήν την πορεία, ώστε να τους προσφέρω μια ζωή με ανέσεις διακοπές και ηρεμία που κάποιοι τους στέρησαν στο πέρασμα των χρόνων.
 
j.c.:Επόμενο βήμα – στόχος στο you-tube; 
 
Y.Η.: Ο επόμενος στόχος μου είναι ένας: Να μπορέσω να αποκτήσω πολύ απήχηση με την δουλειά μου σε αυτό και να κάνω πραγματικότητα ο,τι είπα πάνω σε αυτό το θέμα νωρίτερα.
 
Τώρα άμα θέλετε αριθμητικά όπως κάνουν και όλοι οι άλλοι και καλά YouTubers ο πρώτος μου στόχος είναι οι 10.000 εγγραφές ύστερα εξαψήφιοι αριθμοί στις προβολές που θα μου δίνουν δύναμη αλλά και την κατάλληλη υποστήριξη να συνεχίζω αυτό που κάνω για πολύ καιρό.
  video από το τραγούδι του Norinco
 
 Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
 
 
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν