Παιδί Προτεινόμενο

Τα ηρωικά κουταβάκια – Paw patrol στο Καρναβάλι των μικρών! Δηλώστε συμμετοχή!

Paw-Patrol (1)

Το παιδικό γκρούπ «Τα ηρωικά κουταβάκια – Paw patrol» υπό τη διοργάνωση της ομάδας juniorsevents, συμμετέχει και φέτος στο Καρναβάλι των μικρών, στην Πάτρα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.
3εις διαφορετικές στολές για να έχετε πολλές επιλογές!!!
Πληροφορίες: 6932011395

Τα αγαπημένα σας σκυλάκια, οι ήρωες, Mάρσαλ – δαλματίας (ο πυροσβέστης), Τσέις – λυκόσκυλο (ο αστυνομικός) και η πανέμορφη Σκάυ (πιλότος), είναι η επιλογή σας για το φετινό παιδικό καρναβάλι της Πάτρας! 

Paw-Patrol-costum-1

 

Τα λατρεμένα κουταβάκια γνωστά ως Paw patrol, έχουν ως μοναδικό σκοπό να περάσετε ένα υπέροχο καρναβάλι με εντυπωσιακά, καλοραμμένα κοστουμια, από όμορφα υφάσματα, για να τα χαρούν τα παιδιά σας, όσο καιρό θέλουν να τα φοράνε! 

Paw-Patrol-costum-6

Το παιδικό γκρούπ «Τα ηρωικά κουταβάκια – Paw patrol» υπό τη διοργάνωση της ομάδας juniorsevents, συμμετέχει και φέτος στο Καρναβάλι των μικρών, στην Πάτρα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. 

3εις διαφορετικές στολές για να έχετε πολλές επιλογές!!! 

Πληροφορίες: 6932011395 

Paw-Patrol-costum-8

 

Αυτή είναι η Σκάυ!!! 

Paw-Patrol-costum-3

Paw-Patrol-costum-9Η Σκάι, είναι μια ικανή πιλότος και αρκετά εντυπωσιακή για όλα τα κοριτσάκια! Το κοστούμι της είναι στις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια!

Φούστα, τσάντα back bag με φτερά πιλότου, καπέλο πιλότου με τα κανελί αυτάκια της και μια υπέροχη μπλούζα με το λογότυπο επάνω της! 

 Ο Μάρσαλ!Paw-Patrol-costum-4

Paw-Patrol-costum-5

full4 (1)

Μάρσαλ το σκυλί δαλαμτίας έτοιμο να σβήσει όλες τις φωτιές!!! 

Μια υπέροχη γούνα δαλματίας παντελόνι, ένα κατακόκκινο μπολουζάκι με το σήμα του πυροσβέστη, καπέλο πυροσβέστη με τα αυτιά του και η δική του στάντα back bag

Ο Τσέις!

Paw-Patrol-costum-7

full4Τελευταίο αφήσαμε τον αρχηγό! Ο Τσέις, είναι αστυόμος και ο αρχηγός απ” όλα τα κουτάβια! 

Έχει ένα παντελόνι στις αποχρώσεις του καφέ όπως είναι τα λυκόσκυλα, μια μπλε μπλούζα με τα διακριτικά και το σήμα του, ένα καπέλο αστυνόμου επίσης με το σήμα του και εχει μαζί του κι΄αυτό μια τσάντα back bag. 

Paw-Patrol-costum-1

Τα κοστούμια μπορείτε να τα δείτε από κοντά!!! Καλέστε στο 6932011395 για πληροφορίες! 

Δηλώστε συμμετοχή!!! Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Για όσους επιθυμούν να έχουν τα κοστούμια και δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο Καρναβάλι των μικρών, γίνονται παραγγελίες με αποστολή όπου εσείς θέλετε. 

Η ομάδα διαθέτει παιδαγωγούς όπου θα είναι συνοδοί στα παιδάκια σας για να λάβουνε μέρος στο Καρναβάλι των μικρών. 

Τα παιδάκια τα οποία θα συνοδευτούν από την ομάδα, έχουν επάνω του καρτελάκια με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο των υπευθύνων της ομάδας. 

Κάθε Σάββατο: 16/2, 23/2, 2/3, 9/3 μέχρι το τελευταίο τριήμερο, η Ομάδα αναλαμβάνει την απασχόληση των παιδιών με δημιουργικό και θεατρικό παιχνίδι! Θέμα: Το καρναβάλι!!! Κατασκευή μάσκας, δημιουργία καπέλου, κατασκευή καρναβαλικών μουσικών οργάνων, θέατρο και χορός, όλα για τα παιδιά!!! Σάββατο πρωί, 11:00 – 13:00 στο Πολύεδρο (Κανακάρη 147)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 4:00 το μεσημέρι, η ομάδα διοργανώνει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για γονείς και παιδιά!!! Πρέπει να καταφέρετε να λύσετε τους γρίφους, να περάσετε τις δοκιμασίες με τα παιδιά σας και στο τέλος… να βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό. Το παιχνίδι είναι μια προσφορά της Ομάδας juniorsevents (χωρίς κόστος για εσάς) 

Facepainting για τα παιδιά !!! Ένα ακόμα δώρο της Ομάδας juniorsevents

Η ομάδα juniorsevents θα διοργανώσει 2 παιδικά καρναβαλικά πάρτυ με αγαπημένους ήρωες των παιδιών. 

Επίσης, την Καθαρά Δευτέρα θα παίξουμε και θα πετάξουμε όλοι μαζί το χαρταετό μας! 

Paw-Patrol (1)

 Paw-Patrol (1)