Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουσαντώνη δημιουργούν ταχύρυθμα τρίμηνα ή τετράμηνα προγράμματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για ενήλικες

thumbnail_depositphotos_21821397_original

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη δημιουργούν ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, αποκλειστικά για ενήλικες, με στόχο την απόκτηση πτυχίου, πιστοποιημένο από τοv ΑΣΕΠ.

Τα ταχύρυθμα προγράμματα είναι τρίμηνης ή τετράμηνης διάρκειας και απευθύνονται σε όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το επίπεδο τους και να πιστοποιήσουν τη γνώση τους άμεσα. Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν μαθήματα για να αποκτήσουν πιστοποίηση TIE ή TOEIC. Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ και μπορούν να προστεθούν στο βιογραφικό των εργαζομένων για την αναβάθμιση στο χώρο εργασίας τους.

Η αξιολόγηση του επιπέδου γνώσεων των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό διδακτήριο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, επί της οδού Γούναρη 35 και Κανακάρη. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί από Tετάρτη, 11/01/2017.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kεντρική Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στο εξής τηλέφωνο 2610222648

outlookemoji-1458641598638_log-new-150-png

΄Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —> τοπικά