Κοινωνία Προτεινόμενο

Τα παιδιά των τζιχαντιστών εκπαιδεύονται και αντικρίζουν τον θάνατο με ευχαρίστηση-Βίντεο που σοκάρουν – Ξεκινούν από 4 ετών

jihad-kid

από την Δημοσιογράφο, Ελένη Βασιλοπούλου

Τα περισσότερα δεν είναι καν 10 ετών, στο βίντεο που θα δείτε ο 4χρονος τζιχαντιστής και μια αρμάδα αμούστακων αγοριών που ακολουθούν στα επόμενα βίντεο, είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την φρίκη και τον παραλογισμό. Να ασκήσουν βία, να βιάσουν, να βασανίσουν και να σκοτώσουν.
1ο βίντεο:
Από πολύ μικρά παιδιά μυούνται και εξοικειώνονται με την εικόνα του θανάτου μέσω των ψυχρών εκκαθαρίσεων. Εκπαιδεύονται σκληρά ως στρατιώτες και παίρνουν όπλα στα χέρια. Είναι παιδιά κι΄όμως δεν έχουν καμία σχέση με το τι εννοούμε παιδιά. Είναι φονικές μηχανές. Είναι έτοιμα να υπηρετήσουν τις θηριωδίες των δικών τους. Είναι τζιχαντιστές.
2ο βίντεο: 
Αυτά τα παιδιά ανήκουν στους ISIS και όπως είδατε ορκίζονται στον Αλάχ για να γίνουν πιστοί τζιχαντιστές.
30βίντεο:
Εκπαιδεύονται δίπλα σε αδίστακτους αιμοσταγείς τζιχαντιστές και δυστυχώς είναι μπολιασμένα με μίσος, που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να σωθούν.
4ο βίντεο:
Μια άλλη εξτρεμιστική ομάδα, γνωστή ως Αλ Κάϊντα, ταγμένοι στο τζιχάντ, εκπαιδεύει παιδάκια, με όπλα στα χέρια. Στο βίντεο παρακολουθήσατε μια εκπαίδευση ανωτάτου επιπέδου, όπου τα παιδιά εισβάλουν σε ένα σπίτι για εντοπίσουν, αφοπλίσουν και εξολοθρεύσουν τους στόχους.
Στο όνομα του Αλάχ κι΄αυτά, έτοιμα να θυσιαστούν αν τους το ζητήσουν, να σκοτώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και την αδελφή τους, την μητέρα τους. Είναι αλλοτριωμένα, με πέτρινη καρδιά…. Δεν είναι παιδιά.
5o βίντεο:
Στο τελευταίο βίντεο, οι μικροί εκτελεστές είναι έτοιμοι να λάβουν δράση και να αναλάβουν την επόμενη αποστολή. 
Είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό. Είναι παιδιά. Που είναι οι μεγάλες οργανώσεις να παρέμβουν; Ποια είναι η πολιτική των κρατών που δείχνει ανοχή;
tzixand-2-juniorsclub.gr
Θα ακολουθήσουν κι΄άλλα παιδιά-φονικές μηχανές, ο παραλογισμός έχει βρει συμμάχους και η δύναμη τους εξαπλώνεται παντού.
Ποιο είναι το μέλλον αυτών των παιδιών; Των παιδιών που αντικρίζουν το θάνατο με ευχαρίστηση; 
jihad-kid