Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου

zodia-juniorsclub
Κριός
 
Γενικά
Οι πλανήτες υπόσχονται πολλά, αλλά η νωχελική σου διάθεση, αγαπητέ Κριέ, σε απομακρύνει από κάθε δράση. Μην αφήνεσαι όμως στη τύχη – κυνήγα με δυναμισμό την επιτυχία, όσο ακόμα μπορείς να πετύχεις την αξιοποίηση των ευκαιριών που βρίσκονται στον δρόμο σου. Νέες προοπτικές θα εμφανιστούν σύντομα.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην συνεχίζεις να ρίχνεις όλο το βάρος στις καθημερινές ευθύνες και στα επαγγελματικά σου, παραμελώντας το ταίρι σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
 
Ταύρος
 
Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, κινείται σε καλά επίπεδα και οι σχέσεις βελτιώνονται σταδιακά, μετά από ένα κύμα παρεξηγήσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δυσκολίες. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για διακοπές και το κλίμα ευνοεί την επικοινωνία μέσα από την οποία θα κερδίσετε όλοι και θα οδηγηθείτε σε ουσιαστική πρόοδο.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, ειδάλλως θα πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις καμιά παρεξήγηση σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου – άσ’ το για αργότερα.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θέλεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.
 
Δίδυμος
 
Γενικά
Αν απελευθερώσεις τη δημιουργική διάθεση και τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει και αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει, πολύ σύντομα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις τον δρόμο σου να ανοίγει και τις προοπτικές εξέλιξης να εμφανίζονται μπροστά σου με ευκολία. Είναι επιτακτική ανάγκη να δραστηριοποιηθείς τώρα.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, τα αισθηματικά σου θα κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από όσα θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για μια αλλαγή, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.
 
Καρκίνος
 
Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο να σε οδηγεί σε απογοήτευση λόγω της απραξίας και της έλλειψης προγραμματισμού. Οι πλανήτες δημιουργούν στόχους για το ζώδιό σου τους οποίους καλείσαι να πετύχεις με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σύνεση. Μην αποφεύγεις θετικές διαδικασίες που θα σου προσφέρουν προοπτική για άνοδο και μεταμόρφωση.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός.
 
Λέων
 
Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στα ύψη τελευταία και αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μην υπερβάλλεις και μην παρασύρεσαι από το πρόγραμμά σου, ειδάλλως μπορεί να μπλοκάρεις τα σχέδιά σου που βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίησή τους. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Περάστε χαλαρά μαζί με το ταίρι σου χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να τα κάνεις όλα τέλεια. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει είναι γερές. Οικονομικά, πρόσεξε πολύ τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι, βγαίνοντας εκτός προγράμματος.
 
Παρθένος
 
Γενικά
Μία πληροφορία που θα έρθει στα αυτιά σου, θα γίνει αφορμή να αναθεωρήσεις εντελώς, αγαπητέ Παρθένε, τη στάση σου σε πολλά ζητήματα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι μεγάλη εύνοια από πρόσωπα μεγάλου κύρους που αναγνωρίζουν την αξία σου. Το διάστημα που ακολουθεί θα σε αποζημιώσει.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, αναφορικά με το ταίρι σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις – πάψε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και θα μπορέσεις να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
 
Ζυγός
 
 
Γενικά
Μην αφήνεσαι στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου, με προοπτική για αναδιοργάνωση και μεταμόρφωση της ζωής σου. Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης και φέρνουν εξελίξεις και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει και θα γίνει πολύ καλύτερη.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι θετική για τα αισθηματικά σου και προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
 
Σκορπιός
 
Γενικά
Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη και εστίασε σε όσα χρειάζονται τακτοποίηση τώρα που ακόμα υπάρχει πλανητική εύνοια στο ζώδιό σου. Ασχολήσου με εκκρεμότητες που απαιτούν επίλυση και δείξε συνέπεια σε όσα ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Κάποιοι σε στηρίζουν και θα υπάρξει εξέλιξη.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές σου ευθύνες και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό
 
Τοξότης
 
Γενικά
Επιτέλους, αγαπητέ Τοξότη, ο χρόνος σού φέρνει δώρα έστω και αργοπορημένα, τα οποία αξίζεις μετά από τόσους κόπους που κατέβαλες. Εξήγησε σε όσους ζηλεύουν πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου και πως τίποτα δεν σου χαρίστηκε τελικά. Είναι πλέον καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να επιλέξεις αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και που κυρίως δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα λυθούν και θα μπορέσεις να συνεργαστείς ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.
 
Αιγόκερως
 
Γενικά
Νέες συνθήκες καθημερινότητας διαμορφώνονται για το ζώδιό σου, και σε οδηγούν σε δράσεις στις οποίες δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και κουράζεσαι αφάνταστα. Τώρα μπορείς να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να δώσεις βάση μόνο σε όσα επείγουν, αγνοώντας προσωρινά τα υπόλοιπα. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο ταίρι σου, ώστε να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
 
Υδροχόος
 
Γενικά
Τα δώρα που θα δεχτείς θα σε ανακουφίσουν και θα αισθανθείς δικαίωση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Θα είναι εύκολο να προχωρήσεις, αρκεί να εκτιμήσεις όσα θα σου προσφερθούν και να μην τα αγνοήσεις. Πολύ σύντομα οι συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο για το ζώδιό σου και οι επιδιώξεις σου θα ολοκληρωθούν.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που ήταν στάσιμα στα επαγγελματικά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και να προωθούνται όπως θα ήθελες. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
 
Ιχθύς
 
Γενικά
Το πλανητικό σχέδιο δείχνει στον ορίζοντα νέες δυνατότητες για το ζώδιό σου, τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις και να ισορροπήσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Οι δυσκολίες του παρελθόντος σταδιακά υποχωρούν και τη θέση τους παίρνει μία νέα πραγματικότητα γεμάτη δράση, που φέρνει ικανοποιήσεις και ευτυχία.
 
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν στα αισθηματικά σου, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, η σχέση σου θα πάρει καλύτερη τροπή. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.
 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.