Αθλητισμός Προτεινόμενο

Ταεκβοντό για παιδιά από 4 ετών στο κέντρο πολεμικών τεχνών Βασιλεία Πατρών

taekbonto-1-juniorsclub.gr

Μία από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες είναι το ταεκβόντο, που τονώνει το πνεύμα, το σώμα και το μυαλό.

Συστήνεται για παιδιά άνω των 4 ετών και το κλειδί είναι η επιλογή του σωστού δασκάλου.

Ο δάσκαλος που θα επιλέξετε για το παιδί σας θα πρέπει να αποθαρρύνει οποιοδήποτε δείγμα επιθετικής συμπεριφοράς και να είναι σε θέση να μάθει στα παιδιά τον αυτοέλεγχο και τον σεβασμό.

Οι πολεμικές τέχνες έχουν σαν στόχο την προσωπική ανάπτυξη του αθλουμένου, μαθαίνοντας του να στηρίζεται στα πόδια του και να οχυρώνει τον εαυτό του.

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές και συνεχίζονται για όλο τον Σεπτέμβριο για την αθλητική περίοδο 2015-2016, στον αθλητικό σύλλογο ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών για όσους θέλουν να ασχοληθούν με πολεμικές τέχνες: taekwondo -hapkido – kick boxing .

Ο Προπονητής Γιώργος Κατσιγιάννης (5 Dan) εύχεται στους νυν αθλητές αλλά και στους νέους, «Καλή αγωνιστική και δημιουργική χρονιά».

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος αφορούν παιδιά-εφήβους-ενήλικες και είναι: taekwondo -hapkido – kick boxing – Krav Maga.

vasileia-2-juniorsclub

Ώρες λειτουργίας 16.00-22.00 . Πληροφορίες: 6971787897. 

TaeKwonDo για όλες τις ηλικίες (από 4 ετών έως 104) !!!!!

4-6 ετών.
Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα διδασκαλίας Ταεκβοντο του ΑΣ Βασιλεία Πατρών υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Προπονητή Κατσιγιάννη Γεώργιου μαθαίνει τα παιδιά της ηλικίας αυτής να υιοθετούν έναν νέο αθλητικό τρόπο ζωής.

Ο συνδυασμός της διδασκαλίας με τα παιχνίδια και τις ασκήσεις που εξασκούν το πνεύμα και το σώμα γίνεται με τρόπο κατανοητό από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες με έμφαση στην κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος. Έτσι το παιδί εντάσσεται σε ένα νέο κοινωνικό – αθλητικό περιβάλλον χώρο όπου του δίνεται η δυνατότητα να παίξει, να γυμναστεί με ασφάλεια μέσα από βασικές τεχνικές Taekwondo.

7-10 ετών.
Στην ομάδα αυτή ενισχύεται η ευλυγισία, η σωστή σωματική διάπλαση με παράλληλη ανάπτυξη της δύναμης, της ταχύτητας καθώς και της την εκρηκτικότητας δημιουργώντας ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα ορθής ανάπτυξης του παιδιού.

10-18 ετών.
Στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα δίδεται στο παιδί η δυνατότητα να ενταχθεί στο αθλητικό σκέλος του TaeKwonDo και να συμμετάσχει με την ομάδα του συλλόγου μας σε Τοπικά Διασυλλογικά, Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα.

18-104
Η διδασκαλία σε άτομα που ξεκινάνε το Ταεκβοντο σε αυτές τις ηλικίες γίνεται με απλούς και εύκολους τρόπους προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου . Μέσα από την προπόνηση επιτυγχάνεται η εκτόνωση, χαλάρωση και η επαναφορά σταδιακά της σωματικής ευλυγισίας, βελτίωση του μυϊκού συστήματος και καταπολέμηση του άγχους.

Για το krav maga – τεχνική Raptor Krav maga επικοινωνείτε με τον δάσκαλο Γιώργο Μιμμή στο 6944.020.505 vasileia-patron-1-juniorsclub.gr