Ταξίδι στη γνώση με τους «Μικρούς Επιστήμονες»!!!

Θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας μια ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση? Το ΚΔΑΠΜικροί Επιστήμονες” του Εκπαιδευτικού Κέντρου Stem & Arts προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απογευματινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: ρομποτοκατασκευές, πειράματα Φυσικής και Χημείας, μουσικά παιχνίδια, μελέτη για το σχολείο, χειροτεχνίες, play in english, μικρούς σεφ, κατασκευές με πηλό… και πολλά άλλα!!!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Οι «Μικροί Επιστήμονες» βρίσκονται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κανακάρη) ώστε να εξυπηρετούνται εργαζόμενες μητέρες αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν για κάποιες ώρες στο κέντρο της πόλης και επιθυμούν ένα ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά!

Τα παιδιά συμμετέχουν σε ευχάριστες δραστηριότητες μέσα από τις οποίες καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η συνεργασία, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων, ενώ ενισχύονται η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμησή τους.

Όσοι γονείς είναι δικαιούχοι VOUCHER (από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.) χρειάζεται να ενεργοποιήσουν την  επιταγή έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2020.

Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες

Γούναρη 35& Κανακάρη, α΄ όροφος

Τηλ.2610 224565

http://www.stemarts.gr/index.php/el/kdap

Διαβάστε επίσης

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων για voucher για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο: Ξεκίνησε η επιμόρφωση για την πιλοτική εφαρμογή

Υπουργός Παιδείας: Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων ξεκινούν στα σχολεία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν