Μωρό Προτεινόμενο

Μπράβο στους μπαμπάδες και στις μαμάδες γιατί είπαν ναι στο «Σεμινάριο φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες» – Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή

seminar-1-juniorsclub

Το επιδιώξαμε και με την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι ανταποκριθήκατε! Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 5:00-7:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη από τις 5 θεματικές ενότητες του σεμιναρίου που διοργανώνει το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Πάτρας, με τίτλο: «Σεμινάριο φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες».

Η πρώτη θεματική ενότητα: Ο ρόλος του γονέα (μπαμπάς – μαμά) – Προετοιμασία του μεγαλύτερου παιδιού για το ερχομό του νέου μέλους – Προετοιμασία υπόλοιπων μελών της οικογένειας (γιαγιά-παππούς-θείοι), εξελίχθηκε στο επιστημονικό μέρος της, με θέματα που αφορούν στην κύηση, τη γέννα και την προετοιμασία γονεϊκότητας από την Μαρία Κιούρτη - Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών Μητρικού Θηλασμού-Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Πάτρας

seminar-2-juniorsclub

δείτε ένα απόσπασμα:

Η Ελένη Σκούρα  – Κοινωνιολόγος- Κοινωνική Λειτουργός- Οικογενειακή σύμβουλος, κατάφερε να “ξεκλειδώσει” κάποιες ψυχούλες και να μιλήσει με μαμάδες και μπαμπάδες για αυτά που θέλουν από τη σχέση τους. Έπειτα μίλησε και για τη σχέση των αδελφών.

seminar-3-juniorsclub

Για πρώτη φορά οι μπαμπάδες ανταποκρίθηκαν σε συνεργασία με τις μαμάδες και δημιούργησαν μια ομάδα, με σκοπό να μάθει τρόπος για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της οικογένειας και του μωρού. Πλέον όλοι οι μπαμπάδες ασχολούνται με τα μωρά τους. Τους αρέσει να βιώνουν το μεγάλωμα και να φροντίζουν τα παιδιά τους.

Πολλοί γονείς από Πάτρα, αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι ήρθαν γονείς από Ναύπακτο και Αίγιο.

seminar-5-juniorsclub

Αρωγοί του σεμιναρίου φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες:

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αχαΐας

logo-thilasmos-juniorsclub

Το Εκπαιδευτικό συγκρότημα ΒΕΡΓΗ και συγκεκριμένα το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα (Ζαΐμη 21 – τηλ. 2610-271827 & 2610-270293)  με το τμήμα ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ και τους σπουδαστές, παραβρέθηκαν στην πρώτη ενότητα του σεμιναρίου. Πρόκειται για τους αυριανούς επαγγελματίες που οι γονείς θα εμπιστευτούν χωρίς ενδοιασμό τα παιδιά τους.

bergi-juniorsclub

Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων και ειδών,  «Το Μωράκι» ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΟΕ (Καραϊσκάκη 127, Πάτρα). Το οποίο μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για την καλύτερη εκπαίδευση των μπαμπάδων και των μαμάδων.

seminar-4-juniorsclub

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο χώρο σεμιναρίων και εκγύμνασης Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα).

Η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο μπορείτε ακόμα να δηλώνετε το ενδιαφέρον σας στο 6932.011.395 ή στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@juniorsclub.gr για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Σεμινάριο φροντίδας μωρού – για μπαμπάδες και μαμάδες

Αποτελείται από 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνονται όλες κάθε Τετάρτη στις 5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. Σε κάθε θεματική ενότητα, θα υπάρξει το θεωρητικό μέρος, το πρακτικό μέρος στο οποίο θα εκπαιδευτείτε και στο τέλος θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που ακολουθεί στη στήλη events—>τοπικά  ή ΕΔΩ

seminario3-juniorsclub