Παιδί Προτεινόμενο

Τετάρτη Zumba kids !!! Παιχνίδι και χορός στο Multi Star – Δωρεάν για όλα τα παιδιά

zumba-kids
Ζumba kids, θεατρικό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση για όλα τα παιδιά στο Multi Star
 
Το καλοκαίρι τα παιδιά πρέπει να το βιώνουν ανέμελα, παιχνιδιάρικα, δημιουργικά και όλα αυτά τα λαμβάνει υπόψη του το Multi STAR (Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγίου Κωνσταντίνου, Πάτρα).
13346672_10153853718908285_7210246089684403544_n
 
Γι αυτό δημιούργησε στην πλατεία έναν χώρο καθημερινής αναψυχής για τα παιδιά και τους γονείς οι οποίοι μπορούν ξένοιαστοι να απολαμβάνουν την μπύρα του ή τον καφέ τους, να γεύονται τα εδέσματα και τις χειροποίητες προτάσεις του καταστήματος, σε ένα κατάφυτο μέρος με θέα τον Πατραϊκό κόλπο!
 
Τα παιδιά είναι προτεραιότητα για το Multi STAR γι αυτό πλέον τις Τετάρτες και τα Σάββατα, οι μικροί μας φίλοι εκτός από το παιχνίδι στον παιδότοπο, θα βιώνουν δύο διαφορετικές, άκρως διασκεδαστικές και δημιουργικές εμπειρίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση !!!
 
Κάθε Τετάρτη 7:30μ.μ. προτείνουμε: Zumba kids!!! Multi χορός, multi γέλιο, multi διασκέδαση!!! Επαγγελματίας δασκάλα αναλαμβάνει να διδάξει τα παιδιά zumba, να τα κάνει να εκτονωθούν, να γυμναστούν χορεύοντας, να διασκεδάσουν!
64I8VkeYhMI
 
Κάθε Σάββατο 7:30 προτείνουμε: Παραμύθι θα κυλίσει και στο Multi Star θα αρχινήσει!!!
 
Ένα διαφορετικό παραμύθι κάθε φορά είναι η αρχή να βιώσουν τα παιδιά την ιστορία ως πρωταγωνιστές. Μεταμορφώνονται, παίρνουν ρόλους, παίζουν θέατρο και δημιουργούν μόνα τους τα σκηνικά τους!!! Κατασκευές, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι έρχονται να μας οδηγήσουν στο μαγικό μονοπάτι του Παραμυθά!!!
 
Its Party time!!! Κάθε ημέρα μπορεί να γίνει το πάρτυ των γενεθλίων του παιδιού σας συνδυάζοντας το με κάποια από τις δραστηριότητες μας, για να διασκεδάσουν περισσότερο οι λιλιπούτειοι φίλοι μας! Το μενού διαθέτει πλούσιες γευστικές επιλογές!!!
 
Έχετε πλέον κάθε λόγο να κάνετε διακοπές ακόμα και στην πόλη!!! Αν τα παιδιά σας περνάνε καλά και στον ίδιο χώρο μπορείτε μόνοι σας ή με την παρέα σας να περάσετε κι εσείς καλά τότε ξέρετε ότι αυτό το καλοκαίρι επιλέγετε Multi STAR!
poster-multi-3-juniorsclub (1)