Παιδί

Θεσσαλονίκη: Το Θέατρο Αθήναιον παρουσιάζει την παράσταση «ΝΙ ΠΙ, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου»

b_15676_or_1

O «ΝΙ ΠΙ, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου» ακόνισε τα σπαθιά του, σάλπαρε με το πειρατικό καράβι του τον «Μαύρο Εκδικητή» και με το πλήρωμά του θα ψάξουν το χάρτη του θησαυρού, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Κυριακή στις .

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ 

Ένα πειρατικό ταξίδι, ένα θεατρικό – ιστορικό ταξίδι στην Ελλάδα του 1828, που μπορούν να κάνουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 103 ετών μαζί με το πλήρωμα του «Μαύρου Εκδικητή»: τον Βαρθολομαίο, τον Μήτσο τον Ξινόγαλο, τον Γώγο τον Ταπεινό, τον Λάκη τον Ζόρικο.

Μια θεαματική σκηνική αναδρομή στην εποχή που η πρόσφατα απελευθερωμένη από τον Τουρκικό ζυγό, Ελλάδα, πασχίζει να σταθεί στα πόδια της και να χτίσει τις βάσεις της σαν ελεύθερο πια έθνος.

Ένα βασικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει το νεοσύστατο αυτό Ελληνικό κράτος, είναι η πειρατεία στα νησιά του Αιγαίου πελάγους! Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των μεγάλων δυνάμεων, οι καταστροφές στο εμπόριο από τους πειρατές, είναι τεράστιες!

Έτσι λοιπόν, Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα αναλαμβάνουν δράση για την πάταξη της πειρατείας! Οι μοίρες του Ελληνικού στόλου υπό τον Ανδρέα Μιαούλη και τον Κωνσταντίνο Κανάρη ηγούνται της επιχείρησης.

b_15683_or_afisa

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —> Θεσσαλονίκη