Μωρό Προτεινόμενο

Τι ακριβώς βλέπουν τα νεογέννητα μωράκια; – Δείτε το εντυπωσιακό video

neogennito-juniorsclub
Είνε ιατρικά αποδεδειγμένο πως στις πρώτες μέρες που έρχεται ένα παιδί στον κόσμο, η όρασή του είναι φτωχά αναπτυγμένη. Τα νεογέννητα μωράκια δεν είναι σε θέση να δον καλα. Οι αισθήσεις που μπαίνουν μπροστά στις πρώτες μέρες της ζωής ενός ανθρώπου είναι η αφή και η όσφρηση, ώστε να εντοπίζουν τη μητέρα και τροφό τους.
 
Το νεογέννητο μωρό μπορεί να δει σε απόσταση περίπου 30 εκατοστών, όταν κάποιος ή κάτι είναι πιο κοντά ή πιο μακριά η όρασή του θολώνει. Τα αντανακλαστικά του ματιού επίσης λειτουργούν από τη γέννησή του, γι’ αυτό αντιδρά στο δυνατό φως ή όταν κάτι πλησιάζει το μάτι του. Κάτι ακόμα που είναι σύνηθες είναι τα μάτια να μην εστιάζουν καλά και να δίνουν την αίσθηση του στραβισμού. Ο γιατρός θα σας υποδείξει αν από κάποια φάση και μετά αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα ή όχι, στο στάδιο αυτό, είναι φυσιολογικό και καθόλου σπάνιο.
 
Το video που ακολουθεί μας δείχνει πως βλέπουν τα μωρά τις πρώτες ημέρες τους. Να σημειωθεί πως μετά τους δύο πρώτους μήνες σημειώνεται αλλαγή στην οπτική τους αντίληψη και πως μετά τους τρεις μήνες αντιλαμβάνονται πλήρως τα χρώματα, σε όλες τις διαβαθμίσεις και τις παραλλαγές τους.