Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας για την σχέση σας

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας!

Μπορεί να μην το παρατηρήσετε, αλλά αυτή, η μικρή κίνηση με το χρόνο αλλάζει καθώς περνάει ο καιρός και φανερώνει ακόμη και το φευγαλέο άγγιγμα το πραγματικό νόημα των αισθημάτων σας.

218dc4d841314e3c4364f13d14192631_XL

1. Η μια παλάμη πάνω από την άλλη

Πιθανόν ο πιο συνηθισμένος τρόπος κρατήματος χεριών. Συνήθως, αυτός που έχει το χέρι του από πάνω έχει έναν πιο κυρίαρχο ρόλο στην σχέση. Αυτό συχνά ερμηνεύεται ως προστατευτική στάση. Πολλοί άντρες έχουν την τάση να το κάνουν αυτό, ειδικά όταν διασχίζουν τον δρόμο με τις συντρόφους τους ή περνάνε από πολυσύχναστες διασταυρώσεις.

6485810-image-crop-650x468-1539014808-650-aaf59ecbac-1539251817

2. Τα δάχτυλα που συμπλέκονται

Τα ζευγάρια που βάζουν τα δάχτυλά τους ανάμεσα στα δάχτυλα του άλλου, συνήθως έχουν μια βαθύτερη σύνδεση. Έχουν ξεπεράσει την απλή φυσική έλξη και αισθάνονται βαθιά συναισθήματα για τον άλλον σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο οι σύντροφοι δείχνουν, ότι νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, αισθάνονται άνετα να δείξουν τα τρωτά τους σημεία και είναι ειλικρινείς μεταξύ τους.

3. Το πιάσιμο του δαχτύλου

Αυτός ο τρόπος δείχνει, ότι αισθάνεστε πολύ άνετοι και χαλαροί με τον σύντροφό σας. Μπορεί να φαίνεται, ότι δεν έχετε το δέσιμο που αποκαλύπτεται από τα συμπλεκόμενα δάχτυλα, αλλά στην ουσία αυτό το είδος κρατήματος είναι αρκετά ρομαντικό και παιχνιδιάρικο. Τις περισσότερες φορές, θα διαπιστώσετε, ότι όταν ο σύντροφός σας προσπαθεί να πιάσει το δάχτυλό σας έχει παιχνιδιάρικη διάθεση. Πιθανόν, και οι δυο να απολαμβάνετε λίγο χρόνο μόνοι σας και προσπαθείτε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Στο τέλος της μέρας, όμως, θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας.

6485610-image-crop-650x469-1539014874-650-cd796ff744-1539251817

4. Πιάσιμο και με τα δυο χέρια

Αυτός ο τρόπος σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και υποδηλώνει ένα βαθύτερο δέσιμο. Ωστόσο, αυτή η στάση σημαίνει πολλά παραπάνω από το κράτημα χεριών. Σε αυτή την περίπτωση, ο σύντροφός σας κάνει μια πολύ προστατευτική και ευγενική κίνηση. Επίσης, σημαίνει, ότι ο σύντροφός σας είναι περήφανος για την σχέση σας και θα σας προστάτευε με αυταπάρνηση από κάθε κίνδυνο.

5. Από το μπράτσο

Αυτή η χειρολαβή χρησιμοποιείται συχνά όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί κάποια κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, αν κρατούν τα χέρια όπως αυτό κάθε μέρα σημαίνει ότι εκείνοι που παίρνουν το χέρι του συντρόφου τους αναζητούν προστασία ή αισθάνονται λίγο ανασφαλείς στη σχέση τους.

6. Τα χέρια λίγο μπροστά

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται στην ίδια θέση. Όποιος τραβά το χέρι προσπαθεί να κάνει τον σύντροφο να πάρει αποφάσεις πιο γρήγορα από ό, τι είναι συνηθισμένος. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι ένας έχει βαρεθεί με τη ρουτίνα στη σχέση.

7. Χωρίς κράτημα χεριών

Εάν ο σύντροφός σας αποφεύγει να κρατάει το χέρι σας μπορεί να είναι σημάδι ότι αυτός δεν είναι τόσο προσκολλημένος σε σας. Εντούτοις, μπορεί επίσης να δηλώνει συστολή ή επιθυμία για ιδιωτικό απόρρητο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν