Εκδηλώσεις

Την Κυριακή οι αρχαιρεσίες στην Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας

unnamed (2)

Πραγματοποιούνται την Κυριακή 14 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, του Οργανισμού, για την τριετία 2015-2018.

Σύμφωνα με την Καταστατική διαδικασία της Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης των μελών του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Κυριακή, εξελέγη η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα διεξάγει τις Αρχαιρεσίες και που αποτελείται από τα μέλη: Κώστα Κοσμάτο [Πρόεδρο], Δημήτρη Κάργα, Μιμίκα Δημοπούλου και ΄Ολια Καραγιάννη [αναπληρωματικό μέλος].

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ενήλικα ενεργά- τακτικά μέλη του Οργανισμού, εφ’ όσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο το βράδυ, στις 8.30, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ του Οργανισμού, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα λάβει μέρος στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνειο, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης με τη συνδιοργάνωση τοπικών αθλητικών φορέων και του Δήμου Πατρέων.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ θα παρουσιάσει ένα ποικίλο ευχάριστο πρόγραμμα, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην Πλατεία Γεωργίου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα εμψύχωσης των αθλητών.

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, θα γιορτάσει φέτος την Παγκόσμια Ημέρας Μουσικής [21 Ιουνίου κάθε χρόνου], με χορωδιακή συναυλία, που θα γίνει στον υπέροχο αύλειο χώρο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος [μπροστά από το νεοκλασικό κτήριο].

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ, η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού, αλλά και το ΝΕΑΝΙΚΟ τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα ερμηνεύσουν ένα ποικίλο χορωδιακό πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο για το φιλόμουσο ακροατήριο της Πάτρας.