Το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής με 400 ερμηνευτές έρχεται για να στολίσει μουσικά τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019 που συνδιοργανώνει με την εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’.

Δύο σημαντικοί λυρικοί καλλιτέχνες θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το καλλιτεχνικό μέρος των δύο μεγάλων συναυλιών του Κοντσέρτου, που θα πραγματοποιηθεί 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με 400 ερμηνευτές.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

Πρόκειται για τη διάσημη και καταξιωμένη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, αλλά και για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο.

         Η Ρόζα Πουλημένου έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ασία και τις Η.Π.Α. ερμηνεύοντας όπερα, ορατόριο, lied, μουσικό θέατρο καθώς και σύγχρονη μουσική. Έχει συμπράξει ως σολίστ με γνωστά σύνολα και ορχήστρες όπως Melos Brass, Il Canto delle Muse, Almasis Ensemble, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Συμφωνική Ορχήστρα του Σλήβεν, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Manhattan Philharmonia της Νέας Υόρκης, την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και έχει συνεργαστεί με μαέστρους όπως οι Μίλτος Λογιάδης, Άλκης Μπαλτάς, Λουκάς Καρυτινός, Peter Tiboris, Helmuth Rilling, Anthony Walker Daniel Hoyem-Cavazza και Alessandro Ferrari.

          Ο Γιάννης Χριστόπουλος, έχει συνεργαστεί  με όλες τις σημαντικές Ορχήστρες της Ελλάδος, έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις και συναυλίες σε διεθνή και Ελληνικά Φεστιβάλ και θεατρικές σκηνές (Ελληνικό Φεστιβάλ, Δημήτρια, Φεστιβάλ Σαντορίνης, Λευκωσίας, Maggio Musicale Fiorentino, Carnegie Hall, Musikverein Brahms -Saal, Auditorio Nacional de Musica Madrid, Cairo Opera House κ.α.). Παράλληλα δισκογράφησε τα έργα:»Η επιστροφή της Ελένης», όπερα του Θάνου Μικρούτσικου παραγωγή EMI Classics, «Στον τόπο μου τέλεια ξένος», κύκλος τραγουδιών του Θάνου Μικρούτσικου, σε ποίηση του Φρανσουά Βιγιόν, «Το χρονικό της Αλώσεως», ορατόριο του Γιώργου Χατζηνάσιου, «Η αποκάλυψη του Ιωάννου», ορατόριο του Τάσου Ιωαννίδη, «Σατυρικόν», ορατόριο του Δημήτρη Παπαδημητρίου, η κωμική όπερα “Le docteur Μiracle” του Georges Bizet (Orchestrα Philharmonique de Lublin, ΒNL, 2002 ) κ.α

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν