Απόψεις Προτεινόμενο

Το Juniorsclub.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

christmas-ELF-28-poster-juniorsclub

Η συντακτική ομάδα του www.juniorsclub.gr, οι συνεργάτες μας και οι τεχνικοί μας, ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες και μη, Καλή Χρονιά!!! 

Να είναι μια χρονιά γεμάτη επιστημονικές ανακαλύψεις, εκπαιδευτικά θέματα, τεχνολογικά επιτεύγματα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές ειδήσεις με υπέροχα νέα, με πολλά παιδικά ταλέντα και παιδικά μυαλά τα οποία θα αναδείξουμε στο juniorsclub.gr 

Το 2019, να έχουμε λιγότερα άσχημα νέα, και δυσάρεστα ρεπορτάζ…

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας ως προς την ενημέρωση σας. Θα συνεχίσουμε με άρθρα και ρεπορτάζ για να είμαστε πάντα πρώτη στην προτίμηση σας! 

www.Juniorsclub.gr για να κολλήσετε μαζί μας!!! 

        ¨You gonna stick with us¨

Το Juniorsclub.gr είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή εφημερίδα, με μεγάλη επισκεψιμότητα, συντονισμένη στα θέματα της εποχής, με καθημερινή ροή ειδήσεων σε εξειδικευμένα θέματα.

Οι αναγνώστες μας, έχουν ενεργή παρουσία! Με ένα κλικ, μπορούν να ενημερωθούν, να ρωτήσουν, να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους, να παρουσιάσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους με φωτογραφίες ή βίντεο, να προβάλλουν εκδηλώσεις που αφορούν γονείς, παιδιά, φοιτητές και όχι μόνο!  

Επικαιρότητα, ενημέρωση, θέματα ασφαλείας/stay safe, events, υγεία, ψυχολογία, τεχνολογία, περιβάλλον προτάσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφικό άλπμουμ και διοργανώσεις είναι οι βασικές ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στο juniorsclub.gr.

Μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, με επικεφαλής τη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου αναλαμβάνουν καθημερινά την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία σας!

Το juniorsclub.gr είναι χορηγός επικοινωνίας σε πολλές γνωστές θεατρικές παραγωγές σε όλη την Ελλάδα και κάθε παιδικό project, ιδίως ότι αφορά στο παιδικό θέατρο!

Το www.juniorsclub.gr έχει καθημερινή παρουσία σε πολλές στοχευμένες ομάδες στο facebook, οι οποίες διαθέτουν χιλιάδες μέλη. Συνεπώς αυτή η αλληλοεπικοινωνία μας έχει φτάσει πολύ ψηλά σε επισκεψιμότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα εκτός της επικαιρότητας να κάνουμε ρεπορτάζ και στοχευμένα άρθρα για θέματα τα οποία ενδιαφέρουν το κοινό μας.

Καλή Χρονιά!!!!