Παιδί Προτεινόμενο

Το MyPlayschool γιορτάζει μαζί με τους μικρούς του φίλους την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα φτιάχνοντας ρομπότ

myplayschool3-juniorsclub
Το My PlaySchool γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα φτιάχνοντας ρομπότ. Την εβδομάδα που μας πέρασε ο ενθουσιασμός των μικρών μας ερευνητών ήταν έκδηλος και λογικός αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους αγωνιστικό αυτοκίνητο και να μετέχουν ενεργά στην μεγάλη γιορτή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα.
 
myplayschool-juniorsclub
 
Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που έχουν ήδη κερδίσει τόσο από τα εργαστήρια ρομποτικής όσο και από την αγάπη τους για την αυτοκίνηση (παρακολούθηση αγώνων φόρμουλα 1), πειραματίστηκαν και βελτιώσαν τις επιδώσεις του αυτοκινήτου τους.
 
Κάνοντας μετρήσεις και «πειράζοντας» τόσο τα μηχανικά του μέρη (ιμάντες μετάδοσης κίνησης, τροχαλίες και τροχούς) όσο και τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα (ομαλή επιτάχυνση) κατάφεραν να αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό της μέγιστη ταχύτητα του οχήματός τους.
 
myplayschool2-juniorsclub
 
Σειρά έχει η σταθερότητα των κτηρίων απέναντι στην απειλή των σεισμών όπου οι ερευνητές μας θα δημιουργήσουν τον δικό τους προσομοιωτή σεισμών για να ελέγξουν την αντοχή των κατασκευών τους.
 
Ευχαριστοίες δίνονται στον καθηγητή πληροφορικής και Ρομποτικής κύριο Ηρακλή Μαρκέλη για τη συμμετοχή του myPlayschool στην Ευρωπαική Εβδομάδα Κώδικα.
 
myplayschool4-juniorsclub