Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Βασιλείς δεν έχουν επώνυμο, αλλά τον τίτλο τους και το μικρό τους όνομα. Η Βασίλισσα Ελισάβετ δίπλα στο όνομά της βάζει και το αρχικό γράμμα R που σημαίνει Regina δηλαδή ‘βασίλισσα’ στα Λατινικά όταν υπογράφει σε κάποιο επίσημο έγγραφο.

Παρόλα αυτά, οι #royals έχουν τίτλους ευγενείας, όπως πχ. ο William είναι Δούκας του Cambridge και η Kate Δούκισσα του Cambridge επομένως τα παιδιά τους όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν κάπου ένα επώνυμο, δηλαδή στο σχολείο, ονομάζονται George, Charlotte και Louis Cambridge ( θέτουν το τοπωνύμιο ως επίθετό τους). 

Πριν ο William και ο Harry αποκτήσουν δικούς τους τίτλους, χρησιμοποιούσαν εκείνον του πατέρα τους, Καρόλου, ο οποίος είναι Πρίγκιπας της Oυαλίας. Στα διακριτικά της στολής του William είχαμε δει να γράφει όσο ήταν ανύπαντρος “William Wales”.

O Harry λοιπόν, αφού παντρεύτηκε, έπαψε και αυτός να είναι ο Harry Wales και έγινε Δούκας του Sussex όπως και η Meghan Δούκισσα του Sussex, επομένως το παιδί τους θα έχει το τοπωνύμιο Sussex ως επώνυμο όπου αυτό του χρειαστεί.