Παιδί

Το Πάρκο των Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες του στο Αίγιο!

thumbnail

Φέτος το Πάρκο των Χριστουγέννων έχει σαν θέμα το παραμύθι «Ο ΚαλΟκάντζαρος  σώζει το Καλικαντζαροχωριό» στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες! Μέσα στις δεκάδες εκπλήξεις που θα συναντήσει κανείς  στο Πάρκο, μια ξεχωριστή δράση «κλέβει την παράσταση» που αφορά τους μικρούς φίλους που θα το επισκεφθούν, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν το δικό τους παραμύθι, που θα ζωντανέψει την επόμενη χρονιά!

Πρόκειται για μια ιδέα του συγγραφέα του φετινού παραμυθιού, Βαγγέλη Ηλιόπουλου, η οποία θα πάρει σάρκα και οστά στο«Σπίτι των Παραμυθιών», όπου τα παιδιά θα γράφουν τα δικά τους παραμύθια και τα καλύτερα από αυτά θα αποτελέσουν το θέμα της επόμενης χρονιάς για το Πάρκο των Χριστουγέννων! Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος έχει προετοιμάσει την αρχή 12 παραμυθιών,  από τα οποία τα παιδιά θα συνεχίσουν την ιστορία με το δικό τους τρόπο και έτσι από θεατές θα γίνουν δημιουργοί!

Πιο συγκεκριμένα, παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και οι μαθητές δημοτικού, καλούνται να επιστρατεύσουν την φαντασία τους και να γράψουν ένα νέο παραμύθι με μόνο απαιτούμενο μολύβια, γόμες αλλά και το ταλέντο τους!

Το Πάρκο των Χριστουγέννων θα παραμείνει ανοιχτό από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου με ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Ελλάδα