Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

Το Play & Learn για παιδιά 3-6 ετών … ξεκινάει!

kids-play-learn-juniorsclub

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα διδακτικού παιχνιδιού που ενθουσιάζει τα παιδιά!

Τα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη» πραγματοποιούν για πέμπτη χρονιά, το επιτυχημένο πρόγραμμα δημιουργικής εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας “Play & Learn” το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 3-6 ετών!

13

 Ο τρόπος διδασκαλίας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες,  κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών. Το παιχνίδι ενσωματώνεται στην εκπαιδευτική μέθοδο και γίνεται ένα με αυτήν.

Οι καθηγητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, με την αποκλειστική χρήση της αγγλικής, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προφορική επικοινωνία καθώς τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μιμούνται εύκολα την προφορά των συνομιλητών τους. Η χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων και μεθόδων (Διαδραστικοί πίνακες, Ε-books και προγράμματα multimedia) ξετρελαίνουν τα μικρά παιδιά και ακονίζουν το μυαλό τους, τονώνουν τη φαντασία και αναπτύσσουν την ακουστική δεξιότητα τους.

Στόχος σε αυτό το επίπεδο είναι τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6, να αποκτήσουν τις πρώτες βάσεις, να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα και να την μιλούν όπως την μητρική τους γλώσσα!

Τα τμήματα “Play & Learn” θα προσφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο για μικρά παιδιά, στα διδακτήρια της Αγυιάς, των Ζαρουχλείκων και του Πράτσικα.

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ξεκινήσουν  την εκμάθηση των Αγγλικών σε πολύ μικρή ηλικία και θα σας ευγνωμονούν!

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τα προγράμματα «Play & Learn» τα οποία ξεκινάνε τέλος Σεπτέμβρη.

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη

Α’ όροφος

τηλ. 2610 273925
www.koutsantoni.gr

  1. XenesGlossesKoutsantoni