Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Το σχολείο των ονείρων μας «Νέαρ» έκανε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα! Τι είπαν οι μαθητές στο juniorsclub.gr; (+photos)

to-sxoleio-ton-oneiron-1-juniorsclub.gr

Όπως σας λέγαμε, όποιος πραγματικά επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει το σχολείο των ονείρων του, γεγονός που μας το απέδειξε και με το παραπάνω το «Το σχολείο των ονείρων μας «Νέαρ»!

Το σχολείο των ονείρων μας «Νεαρ» στο Δημοτικό σχολείο Νέας Μανωλάδας άφησε και σε εμάς και στους μικρούς μας φίλους μια γλυκιά γεύση, μια χαρούμενη ανάμνηση!

 Τα παιδιά το διασκέδασαν και εμείς απλώς θέλαμε να γίνουμε ξανά για λίγο μαθητές… όπως παλιά!

to-sxoleio-ton-oneiron-4-juniorsclub.gr

Ο αγαπημένος Πασχάλης και η γλυκιά Σοφία Αρβανίτη, ήταν εκεί για να τραγουδήσουν και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με τα παιδιά και τα “παιδιά”, διότι σ΄αυτό το σχολείο, όποιο περνά την κεντρική πύλη, γίνεται παιδί! 

to-sxoleio-ton-oneiron-13-juniorsclub.gr

Πώς θα το περιγράφαμε όμως αυτό το σχολείο;

  • “Άγρυπνο” και “ακούραστο”,  αφού λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο.
  • “Αθλητικό”, καθώς ήταν γεμάτο με αγωνίσματα αλλά και ποδηλατάδα
  • Δημιουργικό” με Θεατρικές παραστάσεις και μουσική. Εδώ δόθηκαν συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες!
  • “Εκπαιδευτικό”, διότι (μας) μύησε στον εθελοντισμό, στην αλληλεγγύη, στον σεβασμό της φύσης και στην ομαδικότητα
  • “Περιπετειώδες”. Και ποιος δε θα ήθελε να κατασκηνώσει μέσα στο σχολείο;

Άλλωστε, για όλα αυτά (κι όχι μόνο) το Juniorsclub.gr το στήριξε από την αρχή και μάλιστα αποτέλεσε και τον χορηγό επικοινωνίας. Και μας ικανοποίησαν και με το παραπάνω!

to-sxoleio-ton-oneiron-3-juniorsclub.gr“Πέρασα την πιο όμορφη εβδομάδα στο σχολείο μου. Ήταν όλα τους μαγικά. Γνώρισα πολλά άτομα που έγιναν οι καλύτεροί μου φίλοι από άλλα σχολεία. θέλω να γίνεται κάθε χρόνο για να έρχομαι πάντα”.

to-sxoleio-ton-oneiron-5-juniorsclub.gr

Το “ιδιαίτερο” αυτό σχολείο πραγματοποιήθηκε για 5 ημέρες από τις 8-12 Ιουνιου 2015  γεμάτο με πρωινές και απογευματινές δράσεις.

to-sxoleio-ton-oneiron-2-juniorsclub.gr

Γονείς και μαθητές το “αγκάλιασαν”, αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις και σχόλια, συμμετέχοντας όλοι μαζί μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τα παιδιά διατηρώντας ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους συμμετείχαν σε δημιουργικές/εθελοντικές δράσεις, όπως δενδροφύτευση ή καθαρισμό της  παραλίας αλλά και διασκέδασαν με μουσικοθεατρικές παραστάσεις κι αθλητικές οργανώσεις.

to-sxoleio-ton-oneiron-17-juniorsclub.gr

“Δημιουργική διάθεση, φαντασία, γνώση, τέχνη και εθελοντισμός, όταν συμπράξουν όλα μαζί, μπορούν να φέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα”!

Τι λένε λοιπόν οι μικροί μας φίλοι,οι πρωταγωνιστές του σχολείου για όλα αυτά; Το Juniorsclub.gr ρώτησε κι έμαθε!

Δείτε τι μας είπαν:

Δήμητρα Τσαγρή, Β’ Δημοτικού

“Από το σχολείο των ονείρων μου, μου άρεσε πολύ όταν ήρθαν οι ζογκλέρ, μου άρεσε πολύ όταν κοιμόμουν στη σκηνή και τέλος ήταν υπέροχα στην τέλεια ποδηλατάδα. Εύχομαι να ξαναγίνει το “Νέαρ” για 4 εβδομάδες”.

Μαρία Νεφέλη Σπατιώτη, Β΄Δημοτικού

“Η εβδομάδα αυτή που πέρασε ήταν απερίγραπτη. Διασκέδασα, έπαιξα, τραγούδησα, έκανα ζογκλερικά, είδα θεατρικά, πετάξαμε μπαλόνια, γνώρισα καινούριους φίλους, ήταν υπέροχα. Ένιωσα πολύ συγκίνηση και εύχομαι αυτό που έγινε φέτος να γίνει πάλι του χρόνου”.

Λαμπρινή Μυσιρλάκη, Γ’ Δημοτικού

“Την τελευταία εβδομάδα την περάσαμε υπέροχα. Μου άρεσε που ζωγραφίσαμε το σχολείο μας και δεν θα ξεχάσω την τελευταία μέρα που αφήσαμε τα μπαλόνια στον ουρανό. Μακάρι το σχολείο να ήταν έτσι κάθε μέρα”.

Πηνελόπη Σπατιώτη, ΣΤ΄Δημοτικού

“Ένιωσα πολύ ξεχωριστά, γνώρισα πολλούς καινούριους φίλους, αγόρια και κορίτσια από άλλα σχολεία. Πρέπει να πω πως ήταν η πιο καταπληκτική εβδομάδα της ζωής μου. Μακάρι να ξαναγίνει πάλι για να έρθουν τα παιδιά και να ξαναδιασκεδάσουνουν έτσι, γιατί αυτά αξίζουν σε κάθε παιδί”.

Αναστασία Μπεμπαρί, ΣΤ’ Δημοτικου

“Πέρασα την πιο όμορφη εβδομάδα στο σχολείο μου. Ήταν όλα τους μαγικά. Γνώρισα πολλά άτομα που έγιναν οι καλύτεροί μου φίλοι από άλλα σχολεία. θέλω να γίνεται κάθε χρόνο για να έρχομαι πάντα”.

to-sxoleio-ton-oneiron-15-juniorsclub.gr

Να θυμίσουμε πως πως το project που φέρει τον τίτλο Το σχολείο των ονείρων μας «Νεαρ» έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και με απόλυτη επιτυχία θα προσθέσουμε εμείς!

to-sxoleio-ton-oneiron-11-juniorsclub.gr

Διαβάστε επίσης: Το σχολείο των ονείρων μας «Νεαρ» είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους για μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις! Δείτε τις φωτογραφίες από τις δημιουργίες των παιδιών