Παιδί

«Το Τσουκάλι με τα Παραμύθια»: Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά με το ξωτικό, τη Νεραϊδοζαχαρένια και τον πειρατή…

6-to-tsoukali-me-ta-paramythia-juniorsclub

Μια διαφορετική, θεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά, με πολύ θέαμα, υπέροχα μηνύματα και θεατρικό παιχνίδι, σε κείμενο της δημοσιογράφου, Ελένης Βασιλοπούλου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε κάθε Κυριακή (με διαφορετικούς ήρωες και κείμενο)  στη σκηνή του εστιατορίου «Royal Theater» (Παλιό Πτωχοκομείο – Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα). Kάντε κράτηση στο 2610.310120.

Το τσουκάλι με τα παραμύθια

Αυτή τη φορά το τσουκάλι, καλεί το ξωτικό και τη Νεραιδοζαχαρένια, να βοηθήσουν τον πειρατή ο οποίος αναζητά την πυγολαμπίδα… Που θα ταξιδέψουν τα παιδιά;;; 

Κάθε Κυριακή τα παιδιά θα γνωρίζουν διαφορετικούς ήρωες όπως την Έλσα, τον Spiderman, τον Πίτερ Παν, την Πριγκίπισσα Σοφία, την Χιονάτη, τη Μίννι, τη Ραπουζέλ, το Batman, τους πειρατές κ.α., μαζί με τα ξωτικά των παραμυθιών και πολλούς άλλους ήρωες!

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση με την οικογένεια τους στο χώρο του εστιατορίου, ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους και αμέσως μετά, θα ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού στη διπλανή αίθουσα για να βιώσουν μια υπέροχη εμπειρία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι!!! 

H Ομάδα εκδηλώσεων για παιδιά, juniorsevents σας προτείνει: 

6-to-tsoukali-me-ta-paramythia-juniorsclub