“Το Τσουκάλι με τα Παραμύθια”: Μια διαδραστική παράσταση με θεατρικό παιχνίδι- Αυτή την Κυριακή με τη Μίννι, τα ξωτικά και τους Πειρατές!

Μια διαφορετική, θεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά, με πολύ θέαμα, υπέροχα μηνύματα και θεατρικό παιχνίδι, σε κείμενο της δημοσιογράφου, Ελένης Βασιλοπούλου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε κάθε Κυριακή (με διαφορετικούς ήρωες και κείμενο)  στη σκηνή του εστιατορίου «Royal Theater» (Παλιό Πτωχοκομείο – Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα). Kάντε κράτηση στο 2610.310120.

Το τσουκάλι με τα παραμύθια

Με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών σε ένα νέο παραμύθι όπου εξελίσσεται μαζί με τα παιδιά, μέσω του θεατρικού παιχνιδιού.  Κάθε Κυριακή τα παιδιά θα γνωρίζουν διαφορετικούς ήρωες όπως την Έλσα, τον Spiderman, τον Πίτερ Παν, την Πριγκίπισσα Σοφία, την Χιονάτη, τη Μίννι, τη Ραπουζέλ, το Batman, τους πειρατές κ.α., μαζί με τα ξωτικά των παραμυθιών και πολλούς άλλους ήρωες!

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση με την οικογένεια τους στο χώρο του εστιατορίου, ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους και αμέσως μετά, θα ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού στη διπλανή αίθουσα για να βιώσουν μια υπέροχη εμπειρία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι!!! 

20180114_152135

«Ένα τσουκάλι μαγικό, γεμάτο παραμύθια, βρέθηκε στο δάσος του Χρωματιστού βελανιδιού. Εκεί, έμεναν και τα ξωτικά του δάσους… Αυτά τα πράσινα παιχνιδιάρικα, ξωτικά όπου μπορούσαν να πραγματοποιήσουν όλες τις ευχές των παιδιών, αρκεί αυτά να είχαν αγάπη στην καρδιά… 

Το τσουκάλι, μπορούσε να μιλήσει σε όλες τις γλώσσες των ανθρώπων, των ζώων, των ξωτικών και όλων των πλασμάτων των παραμυθιών. Πολλές φορές καλούσε τους φίλους του, από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών για να παίξουν μαζί…» 

20180114_145600

H Ομάδα εκδηλώσεων για παιδιά, juniorsevents σας προτείνει: 

4-to-tsoukali-me-ta-paramythia-juniorsclub

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν