Εκπαίδευση

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο συνάντησε ο Δήμαρχος Πατρών

ethelontes4-junoiorsclub
Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πατρέων, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος και τους απένειμαν τις σχετικές βεβαιώσεις.
 
ethelontes3-juniorsclub
 
Ο Δήμαρχος απηύθυνε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στους εθελοντές εκπαιδευτικούς γιατί όπως είπε, «δίνετε και ένα μήνυμα ότι μπορούμε, αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην έχει ανάγκη το Κοινωνικό Φροντιστήριο». Ο Δήμαρχος τους ενθάρρυνε να αγωνίζονται ενωμένοι και να μην υποκύψουν στο «διαίρει και βασίλευε» της κυβέρνησης, που πάει να χωρίσει το λαό σε «στρατόπεδα» για να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου.
 
ethelontes-juniorsclub
 
Ο Αντιδήμαρχος από την πλευρά του, τόνισε: «Γνωρίζουμε πως σε συνθήκες καθημερινής και αγωνιώδους προσπάθειας για την επαγγελματική αποκατάστασή σας, αναδείξατε μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς και συμμετοχής σας στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου μας, την αξία της αλληλεγγύης. Συμβάλατε στο μέτρο του δυνατού στην εκπαιδευτική, αλλά και ψυχολογική πολλές φορές, υποστήριξη εκατοντάδων μαθητών».